svangerskap

Kroppen din, din helse, ditt valg: Velge en IVF-plan som passer for deg

Anonim

Hvis du har problemer med å tenke når du er klar, er du sannsynligvis gjenstand for mange følelser. Fra håpløshet og lengter etter frustrasjon og skam, er det viktig å vite at minst en av seks par befinner seg akkurat der du er akkurat nå. Noen av dem fortsetter å bli gravide uten hjelp, men mange andre undersøker alternativene deres, som inkluderer in vitro-fertilisering, eller IVF.

Fertilitetsbehandlinger: Kjenne dine valg

Som andre fruktbarhetsbehandlinger, øker det også sjansene for å føde flere babyer samtidig.

Intrauterin insemination, eller IUI, er valgt av noen fordi det er ganske billig. Det brukes ofte i kombinasjon med fertilitetsmedikamenter. Under IUI blir et kateter satt inn i livmorhalsen, og sæd blir ført gjennom dette røret i livmoren som en mer direkte leveringsmetode. Dessverre er det anslått at denne prosedyren kun er effektiv om 5-15% av tiden.

Dr. Robert Anthony

"Glem alle grunnene til at noe kanskje ikke fungerer. Du trenger bare å finne en god grunn til at det vil. "

Gamete intrafallopisk overføring, alternativt og hensiktsmessig kalt GIFT, er en svært kostbar prosedyre der kombinasjonen av sæd og egg injiseres i egglederne. Den har en anstendig suksessrate, men kan koste uoverkommelig og invasiv sammenlignet med moderne IVF.

Hva om IVF?