seksuell helse

Dere lider av tidlig utløsning? Dette burde hjelpe!

Anonim

Dere lider av tidlig utløsning? Dette burde hjelpe!

Inntak av normalt vann blandet med grønn rødløk frø er en best anbefalt kur for tidlig utløsning for å vare litt lenger i sengen. Pasienter anbefales å nippe med dette medisinske vannet før hvert måltid. Løk gir et naturlig afrodisiakummiddel som øker styrken og utholdenheten i kroppen din. Å ha et helsebalansert kosthold er en annen naturlig løsning for å kurere tidlig utløsning. Tilsetning av mer konsentrasjon av matvarer som skalldyr, ingefær, salat og sjømat kan være nyttig for bedre funksjon av reproduktive organer. Hvitløk er en annen behandling som anbefales for behandling av tidlig utløsning. Tygge 2-3 kryddernærer av rå hvitløk som et perfekt helsekosttilskudd som stopper risikoen for tidlig utløsning.

Inntak av aspargesrotekstrakt med varm melk er en populær kur som foreslås for å kurere tidlig utløsning for å vare lenger i sengen. Asparges, kjent som shatavari, er en kraftig naturlig og organisk kur som brukes til fremstilling av ayurvediske legemidler. Det bidrar også til å senke kolesterolnivået, minimere stress, angst og depressiv lidelse.

Øvelse av kegel trening er en best antydet bli kvitt for tidlig utløsning for å behage enhver kvinne. Pasienter anbefales å gjøre disse øvelsene minst 30 minutter om dagen for å oppnå gode resultater. Inntak av varm melk tilsatt med rotpulver av kvinnens finger er et annet nyttig mål for sædbåt. Inkludering av gulrot, appelsiner, fennikel og løk i kosthold øker arbeidet med reproduktive organer. Trening yoga øvelser og holde seg unna røyking og inntak av alkohol er andre tidlige utløsning kurer for å vare litt lenger i sengen.