matvarer

Du vil hate fast food (Junk Food) etter å ha lest dette. Og du burde

Anonim

Selvfølgelig vet du at matvarer som er fylt med fett og sukker, ikke er bra for helsen din, men de fleste vet egentlig ikke at det er så mange helseproblemer med å spise for mye av junk foods ..

Etter å ha lest dette innlegget, vet jeg at du sikkert vil hate å høre ordet Junk food.

Hjertesykdom

Folk som spiser fastfood fire eller flere ganger i uka, øker risikoen for å dø av kardiovaskulær sykdom med 80 prosent. Fastfood skaper en mer oppnåelig risiko for hjertesykdom på grunn av det høye nivået av gjennomvåt eller transfett som finnes i mye av maten. Disse fettene kan blokkere arteriene og, etter noen tid, bidrar til høye kolesterolnivåer. Er sikker på at du ikke vil at det skal skje.

Peptisk ulcus

Et magesår, vanligvis kjent som PUD eller magesårssykdom, er det mest typiske såret av en del av mage-tarmkanalen som ofte er sur og dermed svært smertefull. I nesten et århundre trodde leger at trykk, krydret mat og alkohol forårsaket de fleste magesår. Søppelmat som kan forårsake ulcus er vanligvis pizza, chips, saltede slanger osv. Ulcer? Ingen er sånn riktig?

Tap av Appetit

(Normal mat inneholder forrett som ikke er riktig til stede i fastfood.) Fortsetter å spise fastfood kan føre til tap av lyst på mat, unormal fordøyelse og på et tidspunkt matforgiftning. Hurtigmat vil ikke tilfredsstille alle behov knyttet til mage.

Søppelmat? Absolutt ikke

Type 2 diabetes

Hurtigmat har utviklet seg til en livsstil for mange opptatt personer som søker et raskt og rimelig alternativ til matlaging i hjemmet. Selv om de kan få type 2-diabetes, er denne type diabetes ofte et resultat av dårlige livsstilsvalg, som å være overvektig og absolutt ikke fysisk aktiv. Det er en bivirkning ved å konsumere hyppige grader av fastmat "fedme" som kan føre til utvikling av diabetes.

Søppelmat kan være årsaken til tretthet:

(Tweet "Selv om junk food gjør at du føler deg bedre og fornøyd, mangler de hver av de nødvendige næringsstoffene som proteiner og karbohydrater for å opprettholde kroppen din energi og også sunn.")

(Tweet "Hvis du spiser junk food hver gang du sulter, kan du føle deg kronisk trøtt. Det kan senke dine nåværende nivåer i en grad det kan bli vanskelig for deg selv å utføre dine daglige oppgaver.") Du vil ikke at noen skal ringe deg Lazy rett?

Det påvirker hjernefunksjonen:

En studie publisert fra tidsskriftet Brain, Behavior, and Immunity, innebærer at en uke med å spise junk food er nok til å resultere i minneverdighet hos gnagere. Nylig forskning tyder på hvilke dårlige fettstoffer (transfett) fra junk food har en tendens til å erstatte sunn fett fra hjernen og forstyrrer som består av normal signalmekanisme.

Det øker din egen risiko for kreft :

En studie publisert fra European Journal of Cancer Prevention viste at det å øke sannsynligheten for å utvikle kolorektal kreft ved å forbruke en overdreven mengde raske matvarer som er høy i sukker og fett. En annen studie i Fred Hutchinson Cancer Research Center, Seattle viste at voksne menn som spiste stekte matvarer som var mer enn to ganger i tretti dager, hadde økt risiko forbundet med å utvikle prostatakreft.

(Tweet "Jeg hater ordet" kreft "gjør du?))

Relatert innlegg

Bukspyttkjertelårsaker, prognose og behandling

Symptomer og årsaker til brystkreft