øre

Du tror virkelig tinnitus kan ikke kurere! Ikke sant?

Anonim

Du vil ofte lese at tinnitus ikke er herdbar og delvis det er sant, men du må vurdere at tinnitus faktisk er et symptom som oppstår på grunn av en rekke mulige årsaker som noen av dem er definitivt herdbare.

Hva er tinnitus?

Behandlinger for tinnitus vil virkelig være basert på hvilken tilstand du har klinisk fast bestemt på å ha. Betingelsene er sannsynligvis enten objektive (hvor legen kan høre støyen) og subjektiv (hvor legen ikke kan høre støyen). For objektiv ringing i ørene kan en lege anbefale kirurgi, klaring av ørekanalen eller en rekke stoffer for å hjelpe tilstanden. En pasient med subjektiv tinnitus er mye vanskeligere å behandle og det er ingen faktiske lyder for legen å bruke til å formulere en behandling. Disse typer behandlinger kan variere fra å holde seg borte fra nikotin, salt og koffein til bruk av kosttilskudd, ta medisiner, kraftstimulering, kirurgi, lydbehandling og psykologiske terapier. I noen tilfeller kan alkohol øke alvorlighetsgraden av ører, slik at det unngås å unngå alkohol i noen tilfeller.

I en nylig studie ble det avdekket at det var en 20% sjanse for en person mellom femtifem og 65 rapporterende symptomer som ligner de som ble henvist til tinnitus. Gitt den høye forekomsten av berørte individer i denne aldersklumpen er det enda mer overraskende at det er en vanlig misforståelse at dette er en evig tilstand og den som du bare må oppleve. Selv om dette kan være sant for noen få pasienter, finnes det tilgjengelige rettsmidler for mange pasienter som gir smertelindring i situasjonen.

I tillegg til de vanlige behandlinger kan du også få noen forslag til helhetlige behandlinger som bruker visse matgrupper, urtemidler og vitaminer for å hjelpe kroppen din til å normalt øke immunforsvaret og effektivt kurere tinnitus en gang for en