diabetes pasienter

Har du diabetes? Toppbalanserte måltider du bør legge til diett rutetabellen

Anonim

Diabetes har blitt vanlig over hele verden og diett spiller en viktig rolle i behandlingen av denne sykdommen. Følgende er topp ti velbalanserte måltider som personer med diabetes bør legge til dietten deres.

Diabetes Diet Timetable

  1. Brokkoli

Brokkoli er blant de beste valgene for en diabetiker sammen med ham. Denne ikke-stivelsesholdige grønnsaken har lavere nivåer av kaloriforbruk mens det fylles med høye mengder vitamin A, beta-karoten, C-vitamin og folsyre.

  1. Mørkbrun ris

Brun ris er enda en sunn mat for folk med diabetes fordi den inneholder en blanding som reduserer nerve- og blodkarskader fra sykdommen.

  1. Kaffebønner

Bortsett fra brokkoli, grønn og brun ris er bønner de mest effektive matvarer til diabetespatienter. De er virkelig fylt med kalsiumtilskudd, protein og lite mettet fett. Spesielt er espressobønner en enestående metode for å skaffe ernæringsmessige fibre, noe som holder blodårene sukker fra å spike etter et måltid og til og med senker de totale karbohydrater og glukoseinnhold.

  1. Vannmelon

Vannmelon utmerket ikke bare for prostatahelse hos menn, men også for diabetespatienter. Denne frukten bidrar til å begrense økningen i blodsukkeret hvis konsumert med andre matvarer. Dessuten har den mange næringsstoffer som fiber, kalium, vitamin A og vitamin C.

6. Peanut rechausser

Ifølge enkelte studier er peanøtspredning knyttet til redusert diabetesrisiko. Det kan være som denne klassiske trøstematen er lastet med fiber og enumettet karbohydrater, som vurderer kardiovaskulær sunn.

  1. Fett sjømat

Diabetikere har vanligvis lavt godt kolesterol HDL og høyt triglyserider. Omega-3 essensielle fettsyrer som finnes i fett sjømat, kan ikke bare forbedre begge tallene, men også bidra til å holde arteriene klare.

  1. Tomatgrønnsaker

Tomater er også i settet av topp 10 diabetes superfoods. De gir høye mengder jern, ernæringsmessige E og vitamin C, uansett hvordan du liker dem rå, pureed eller over en saus.

9. Jordbær

Jordbær er bra for folk med diabetes fordi de ikke øker blodsukkeret for mye til tross for deres søthet. Dessuten er disse fruktene rikelig i fiber, men lavt i kalorier og glukose.

  1. Chia frø

Chia frø er et helse kraftverk som er nyttig for personer med diabetes. De har høy protein, fiber og omega-3 fett som faktisk kan senke blodsukkeret.