svangerskap

Hvorfor du trenger å unngå ABORTION

Anonim

Begrepet " ABORTION " er ingenting annet enn en respektabel måte å bruke ordet "MURDER" på. ABORTION er definert som en prosedyre for å avslutte en graviditet. Det bruker medisin eller kirurgi for å fjerne embryoet eller fosteret og morkaken fra livmoren. Prosedyren er utført av en lisensiert helsepersonell. Noen ganger abort skyldes personlige grunner og noen ganger på grunn av sosialt trykk. Oppsigelse av graviditet er imidlertid en personlig beslutning, men mesteparten av tiden er det å hindre seg fra å bli behandlet som en såkalt dårlig jente i samfunnet. Fordi graviditet før ekteskap, spesielt i et land som India, regnes som tabu.

Har du lest: Symptomer og årsaker til brystkreft?

Det er flere grunner for at en person skal gå til adopsjon som:

1: Mange aborter plaget under trykk. Økende press for å avbryte kan komme fra nært hold til den gravide, for eksempel: ektemann, foreldre, leger, samarbeidspartnere, arbeidsgivere, abortforetak som dra nytte av disse abortene økonomisk.

2: Noen ganger er folk truet, og truslene kan innebære utpressing eller tap av hjem eller jobb, eller kanskje utnytte de som har problemer i deres liv

3: Noen av de vanligste årsakene er å utsette barnebarn til en mer passende tid eller å fokusere energier og ressurser på eksisterende barn. Andre inkluderer å ikke ha råd til et barn, enten når det gjelder de direkte kostnadene ved å oppdra barn eller tap av inntekt mens hun bryr seg om barnet, og det er mangel på støtte fra faren.

Har du lest: Liste og fordeler med trening under graviditet?

4: Forholdsproblemer med partneren deres, en oppfatning av å være for ung til å ha barn spiller en viktig grunn til å gå for ABORTION.

5: En annen viktig årsak bak det er at mange får falsk informasjon fra eksperter om fosterutvikling, abortrisiko eller alternativer som noen ikke er godt kjent med om risikoen for abort og få er ikke klar over eller lurt om tilgjengelig alternativer for abort.

Ikke glem å lese: Hva du trenger å vite om fysisk terapi

Abort inneholder mange risikoer, spesielt helsevis, noen ganger viser seg selv livstruende. Det er flere slike grunner som viser at abort må unngås:

1: Dødsfrekvensene øker 7 ganger mer etter abort.

2: Selvmordsratene øker seks ganger mer etter abort, ettersom de fleste kvinner går gjennom emosjonelt traumer og ikke klarer å håndtere slike situasjoner. Og noen ganger skylden til drap fører dem til å ta opp så drastisk skritt.

3: Abortklinikker klarer ikke å oppdage noen tvang.

4: Tvinge til å avbryte kan øke voldsraten.

5: Abort forårsaker ikke bare en fysisk død, men fører også til mental død, dvs. den indre samvittens død.