hjertesykdom

Hvorfor folk under stress øker sjansene for hjertesykdom?

Anonim

Forsiden av hjertet med å sammenligne en sunn arterie vs en arterie med plaque oppbygging.

Folk under stress øker sjansene for hjertesykdom

Stress er dårlig for hjertet

Visste du at stress også øker sjansene for å ha hjertesykdom? Det er studier som viser hvordan stress bidrar til hjertesykdom som er den første dødsårsaken i landet. Personer som er stresset har en tendens til å opptre i en viss oppførsel som øker risikoen for hjertesykdom. Disse atferdene kan inkludere å drikke alkohol, spise for mye, røyking og fysisk inaktivitet blant andre. Slike atferd kan øke blodtrykket i kroppen og kan til og med svekke arterievegger. Stress kan også føre til mangel på søvn og hvile som fører til hodepine, tilbakebelastning og energitap.

Enten det er fysisk eller følelsesmessig stress, påvirker begge disse hjertets helse. Fysisk stress oppstår vanligvis når du utøver for mye innsats som er mye mer enn hva hjertet ditt kan håndtere. Trening er bra for hjertet. Men da, hvis du har en eksisterende hjertesykdom, kan det overstige din egen grense være potensielt farlig for hjertets helse. Hvis en person har koronararteriesykdom, kan intensiv trening føre til at hjertet blir iskemisk eller mangler oksygen.

I virkeligheten vil du føle brystsmerter, for tidlig ventrikulær sammentrekning , eller til og med oppleve et hjerteinfarkt. Således, hvis en person allerede har en hjertesykdom, er det best å være forsiktig med å gjøre intensive fysiske aktiviteter.

Hva følelsesmessig stress gjør