miste / få vekter

Hvorfor HCG-dråper er best, og hvordan tar de dem riktig?

Anonim

Med mindre du bestemte deg for HCG-dietten det øyeblikket du ønsket å gå ned i vekt, prøvde du sannsynligvis andre dietter og treningsplaner og oppnådde ikke de vekttapsmålene du hadde tenkt. Nå som du har bestemt deg for HCG-dietten, vet du at du vil få suksess. Men for å få suksess, er det svært viktig å følge diettprotokollen og bruke HCG-dråpene som følger med dietten på riktig måte. La oss undersøke topprangerte HCG-dråper på markedet og lære å ta HCG 1234, HCG Complex og HCG Triumph.

HCG 1234 dråper bør tas de første to dagene etter at HCG-dietten er startet. Dette er når fase en av dietten begynner, og brukeren kan spise mat høyt i fett for å bygge opp fettlagre. HCG 1234 bør tas tre ganger om dagen ved å bruke en liten dropper til å plassere ti dråper under tungen og holde dem der i omtrent seksti sekunder før du svelger. Disse ti dråpene skal tas tre ganger om dagen: frokost, lunsj og middag. Dråpene bør forbrukes tretti minutter før lunsj. Etiketten styrer også at det ikke drikkes ti minutter før og etter dråpene. Under fase 2 av HCG-dietten, vil dråpene bli brukt på samme måte som i fase ett. Det er etter de tre eller seks ukene av fase to (avhengig av din HCG diett plan) at dråpene ikke lenger er nødvendig, og fase tre vil begynne.

HCG Komplekse dråper følger en meget lignende prosedyre som HCG 1234. Som HCG 1234, bør HCG komplekse dråper tas i to dager i løpet av binge-spising av fase en av dietten. Det er viktig å ikke spise eller drikke noe i tretti minutter før og etter å ha tatt dråper. Ti dråper skal tas tre ganger om dagen og holdes under tungen i seksti sekunder. Det er faktisk bedre hvis dråpene holdes der lenger enn seksti sekunder, men det er ikke nødvendig. Dråpene bør fortsette å bli brukt gjennom andre fase uansett om fase to vil vare i tre eller seks uker. Dråpene skal ikke lenger brukes i faser tre eller fire.

Instruksjoner for å ta HCG Triumph er litt annerledes enn HCG Complex eller HCG 1234. Dråpene bør tas de første to dagene av fase ett og deretter avsluttes ved ferdigstillelse av fase to og begynnelsen av fase tre. Ved bruk av dråpene bør mat eller drikke unngås i femten minutter før og etter inntak av dråpene. HCG-dråpene bør holdes under tungen i minst femten sekunder før de svelges. Dråpene skal tas tre ganger daglig før måltidstiden.

HCG 1234, HCG Complex og HCG Triumph er topprangerte HCG-dråper på markedet som velges fra 100-tallet av de beste programmene under vekttap. Men hvis det ikke brukes riktig med HCG dietten, vil vekttapet mislykkes. Sørg for at du følger instruksjonene nøye ved å ta riktig antall dråper tre ganger om dagen, og unngå mat og drikke før og etter dråpene. Hvis du følger instruksjonene for dråpene (samt matens retningslinjer for dietten), vil du lykkes på HCG dietten!