seksuell helse

Hvorfor Par ikke bør gå glipp av Erotisk massasje

Anonim

Erotisk massasje

Erotisk massasje, også kjent som Sensuell Massasje eller Tantrisk Massasje, er vanligvis en teknikk og en unik type fysioterapi som gjelder nakne kropper for å oppnå eller forbedre seksuell opphisselse. Denne massasjen fungerer svært godt som en sexterapi som skal stimulere libido.

Har du lest ? 7 ting du trenger å vite om tantrisk massasje

Erotisk massasjeterapi brukes ikke bare av seksuelle årsaker, og det må ikke nødvendigvis være en forgjenger til elskov. Den virkelige intensjonen med sensuell terapeutisk massasje er å slappe av, å kaste åpen for vennenes følelser, og oppleve et høyere nivå av glede i forholdet i det hele tatt, inkludert med intime relasjoner.

Erotisk massasje

Selv om vi vet at tradisjonell massasje kan bidra til å forbedre fysisk og psykisk helse, er den erotiske typen massasje i kontrast fokusert på forskjellige erogene soner i kroppen for å øke sexoppblussen mellom par. Erotisk massasje vil ikke nødvendigvis bety at du er forpliktet til å fullføre en "seksuell aktivitet", likevel er det vanligvis en stor del av elskov som inkluderer forspill eller kanskje et vanlig sexarbeid.

Selv om erotisk massasje er designet for ektepar, kan dagens økt gjennomføres gjennom ikke-giftede personer. Erotisk massasje betyr ikke egentlig at det er behov for elskov, men også å undersøke hverandres svakheter ved hjelp av naken kroppsbehandling.

Ikke glem å lese: Vanlige årsaker og behandling av erektil dysfunksjon

Denne massasjen kan bidra til å passe dine følelsesmessige svake punkter og forsterke den til å tilby ut din indre seighet. Det kan bidra til å ta bort fysiske ulemper, samt forbedre dine sosiale funksjoner. Du kan gjøre dette ved å ta ut negative tanker, stoppe sjenert følelse og ignorere livets usikkerhet. Kroppsmassasje i følsomme deler i form av forførende og luststil vil hjelpe deg med å oppnå disse fordelene.

Beklageligvis forutser de fleste uttrykket "erotisk massasje" som en umoralsk handling fra menneskets seksuelle grenser på grunn av feilaktige handlinger av noen erotiske massasjestuer som gir seksuelle tjenester. Dette kan være på grunn av sitt hovedmål - å skaffe orgasme gjennom mange former for for eksempel onani, oralsex og den faktiske sexhandlingen som noen mennesker utnytter. Men ukjent for mange, erotisk massasje har mange fordeler, noen av dem er:

 • Behandler angst sammen med psykologiske problemer
 • Regulerer blodstrømmen i kroppen
 • Slapper av musklene i tillegg til å bygge styrke
 • Fremmer fruktbarhet i begge kjønn
 • Det hjelper med å behandle rask utløsning
 • Personlig vekst
 • Reduserer stress
 • Best for hjertet og ytterligere kroppsorganer
 • Forbedrer kulturelle interaksjoner
 • Styrker parpartnerskap
 • Detoxifies kroppen