generell helse

Hva du ikke bør gjøre etter å ha Ciprofloxacin

Anonim

Ciprofloxacin er en antibiotikummedisin som brukes til å behandle en rekke sykdommer. Legemidlet kan administreres både oralt og intravenøst. Ciprofloxacin regnes som et av de mest effektive antibiotika i markedet og i lys av dette faktum; mange leger foreskriver dette legemidlet i behandlingen av ulike plager, inkludert magesmerter, diaré, urinveisinfeksjoner og et mylder av andre sykdommer.

På samme måte som andre medisiner, er det flere bivirkninger forbundet med bruk av Ciprofloxacin. Noen av de vanligste bivirkningene som mange har opplevd inkluderer: kvalme, oppkast, og i noen tilfeller har pasientene selv klaget over mageforstyrrelser. Det er også viktig å merke seg at noen mennesker kan være mer utsatt for bivirkningene enn andre.

Det er veldig viktig å ha en klar forståelse av hva du ikke bør gjøre etter å ha Ciprofloxacin. Dette er faktisk en av de mest effektive måtene å holde bivirkningene i sjakk. En av de første tingene du ikke bør gjøre mens du er under medisinen, er forbruk av meieriprodukter som melk, ost eller yoghurt. Årsaken til at det ikke er tilrådelig å ta medisinen og konsumere meieriprodukter skyldes at meieriprodukter kan undergrave stoffets generelle styrke.

I tillegg til å holde seg fri for meieriprodukter, er det andre som du bør unngå å gjøre mens du tar medisinen, å ta antacida eller et slikt produkt som har høye surhetsnivåer. Nøyaktig, bør du unngå å ta matvarer med høyt syreindhold innen 6 timer før du bruker medisinen.

De fleste medisiner bør ikke b tas med alkohol, og Ciprofloxacin er faktisk en av disse medisinene. Alkohol er kjemisk substans som kan reagere med medisinering, og den resulterende effekten kan faktisk skade kroppen din. Faktisk anbefaler de fleste leger at de ikke tar alkohol mens de tar form av antibiotisk medisinering. Dette skyldes det faktum at antibiotika er en gruppe sterke medisiner som kan øke nivået av giftstoffer i kroppen. Kombinere slik medisinering med alkohol kan derfor føre til høye toksisitetsnivåer, og dette vil til slutt sette på kroppen din siden det blir tvunget til å behandle den høye mengden giftstoffer i kroppen.

Høy fiber diett er faktisk en av de mest effektive måtene å introdusere ulike næringsstoffer i kroppen annonsen også forbedre den generelle fordøyelsesprosessen. Men slikt kosthold er ikke det mest ideelle når det gjelder noen som tar antibiotika. Dette skyldes at høy fiber diett faktisk tjener til å redusere hastigheten som kroppen din er i stand til å absorbere mat, og dette vil også undergrave hastigheten som kroppen kan absorbere medisinen. Det er derfor viktig å sikre at du unngår å ta slike diett mens du tar antibiotika, og spesielt når du tar Ciprofloxacin.

Det er alltid viktig å huske at medisiner fungerer best hvis det fungerer og absorpsjon i kroppen ikke undergraves av noe stoff, inkludert maten du bruker.