miste / få vekter

Hva du trenger å vite om fysisk terapi

Anonim

Fysioterapi er en gammel metode for behandling av sykdommer og en svært effektiv og effektiv måte å behandle dem uten bruk av medisiner. Det er i utgangspunktet behandling av smerte, sykdom eller skade på fysisk måte, og kalles også som "fysioterapi".

Fysioterapi eller fysioterapi er en gren av rehabiliterende medisin som er rettet mot å hjelpe pasienter opprettholde, gjenopprette eller forbedre deres fysiske evner. Fysioterapeuter studerer medisinske fag, inkludert anatomi, nevrovitenskap og fysiologi for å skaffe helsetopplæring som trengs for forebygging, diagnose og behandling.

Det er en svært viktig kunnskap som alle bør vite av, fordi i mange tilfeller kan fysioterapi gis som førstehjelp. Og det er noe lett å lære, og hvis du lærer riktig, kan hvert hjem ha en lege i nødsituasjoner. Det er noe som bare krever tålmodighet og dyktighet, og bare forestill deg at behandlingen kan gjøres uten å bruke en eneste krone!

Men en svært viktig ting som kan tas som "lovlig advarsel" er at hvis det gjøres på feil måte, kan det også vise seg å være katastrofalt og smertefullt også.

Ifølge Chartered Society of Physiotherapy, UK:

"Fysioterapi er vitenskapsbasert, forpliktet til å utvide, anvende, evaluere og vurdere bevisene som underbygger og informerer sin praksis og levering. Utøvelsen av klinisk vurdering og informert tolkning er sentral. "

Fysioterapi hjelper folk å komme tilbake til full styrke og bevegelse i viktige deler av kroppen etter en sykdom eller skade. Fysioterapi hjelper ikke bare en person til å gjenoppbygge styrke og spekter av bevegelse, men det kan også hjelpe noen til å styre smerte, om den smerten skyldes dårlig stilling, en skade eller en sykdom som leddgikt.

Det finnes ulike typer fysioterapi.

5: lymfødembehandling, sårpleie og

6: Nevrologisk rehabilitering.

Fem vanlige spesialiseringsområder innen fysioterapi er: