menneskers helse

Hva du trenger å vite om Gynaecomastia eller 'man boobs'

Anonim

Man Boobs også kjent med sin medisinske term som Gynecomastia som er gresk for kvinner som bryster, er en bred spredningstilstand og påvirker rundt 40 til 70 prosent av alle menn. Det kan påvirke bare ett bryst eller begge deler, og det er en ekstremt pinlig tilstand for de som lider av det. Teenage boys eller voksne hanner kan bli belastet med denne tilstanden, og vanligvis blir selvbevissthet og obsessiv tenkning normen.

personer med gynekomasti jobber overtid for å camouflere sine uønskede fremspring. De bærer løse klær og unngår aktiviteter som ønsker å bære kistene sine på offentlige steder.

Menn med gynekomasti har generelt et dypt frøet ønske om å kvitte seg med sine manboobs eller moobs som de er kjent og trekker ofte sosialt for å unngå eksponering, og til tross for sin angst, har motvilje mot å snakke om tilstanden med noen. De føler seg unormale, kan noen ganger forveksles om maskuliniteten, og ofte lider av sosial forlegenhet og psykisk lidelse. Forståelig, en slik tilstand kan også ha en ødeleggende effekt på personlige forhold og intimitet med medlemmer av motsatt kjønn.

Det første poenget med hensyn til de som er nærmest en lidende, spesielt når det gjelder ungdommelig mann, er å erkjenne symptomene hovedsakelig gjennom noen åpenbare endringer eller endringer i barnets oppførsel, og være godt forberedt på å tilby så mye støtte som mulig.

Til slutt er det første skrittet for å hjelpe dem å ta vare på løsningen å oppmuntre dem til å lære om tilstanden: det er utbredelse, årsaker og rettsmidler. Dette vil hjelpe dem til å se deres uønskede brystutvikling som den vanlige mannlige tilstanden som den er, noe i forhold til en uvanlighet. Så en tur til legen ville mer enn sannsynlig være deres neste trekk for å bestemme tilstanden og alvorlighetsgraden av tilstanden.

Årsaker til gynekomasti eller 'mannlige bryster'