barn helse

Hva du trenger å vite om amming (infografisk inkludert)

Anonim

amming

Normal 0 falsk false falseEN-US X-NONE X-NONE

Amming vil være fôring av et spedbarn eller barn med morsmelk umiddelbart fra kvinnelig human bryst (dvs. via amming) i stedet for å bruke spedbarnsformel. Babyer har en sugende refleks som gjør at de kan suge og svelge melk. Eksperter anbefaler at barn blir ammet innen en time etter fødselen, utelukkende ammet i de første seks månedene, og deretter ammet til 2 år med aldersmessig, ernæringsmessig tilstrekkelig og sikker komplementær mat.

Har du lest: Liste og fordeler med trening under graviditet?

Flere medisinske myndigheter, inkludert American Academy of Pediatrics (AAP), samt American College of Obstetricians samt Gynecologists, anbefaler på det sterkeste at amming

Brystmelk gir den perfekte ernæringen til spedbarn.

Amming kan beskytte barnet mot å utvikle allergier

Babyer som er matet i stedet for morsmelk, får ikke dette laget av forsvar, så de er mer utsatt for betennelser, allergier og andre eventuelle helseproblemer.

Mødre, som ammer er mindre, er sannsynlig å utvikle osteoporose senere i livet, er i stand til å gå ned i vekt under graviditet lettere og ha lavere risiko for bryst-, livmoder- og eggstokkreft

Amming har vist seg å redusere sannsynligheten for øreinfeksjoner, og for å hindre gjentatte øreinfeksjoner. Øreinfeksjoner er en viktig årsak til at spedbarn tar flere baner av antibiotika.

Lar se hva Info Graphic nedenfor har å si

Amning Infografisk