generell helse

Hvilke ting bør du pakke inn i ditt reisesykepakke

Anonim

Når du planlegger å reise til et par forskjellige områder, fokuserer du for det meste på det som er bra. Du skal kjøpe gode klær, skrape av kart, kanskje til og med litt sminke og tilbehør. Dette er alt bra, men du bør ikke glemme helsen din og mulige uhell som kan oppstå i fjerne områder.

Å reise til forskjellige steder er en veldig hyggelig opplevelse, og derfor bør det ikke hindres av vanskeligheter med en persons helse. Det er alltid bedre å holde seg trygg ved å bære et helsekit med alle nødvendige gjenstander enn. For å pakke et perfekt helseutstyr, trenger du følgende elementer:

Antiseptisk middel

Under reiser til forskjellige steder er det ikke alltid mulig å være nær et sykehus eller en klinikk så det er best at du bærer antiseptika. Dette skyldes at selv de mest små skader kan bli farlige hvis de ikke behandles på riktig tidspunkt. Eventuelle små sår du får uten å innse, bør rengjøres med et antiseptisk før du blir kledd ellers kan det føre til sykdommer som sepsis eller andre patologiske infeksjoner.

Sårrengjøringsgauer

Noen ganger kan skaderne skape store sår og føre til mye blodtap. Hvis slike tilfeller etter at såret er rengjort med antiseptiske midler, må det legges et lapp av våt-tørt sårrengjøringsgass før det såres med et bandasje eller tape. Det sukker blodet som kommer ut når det er fuktig og tørker opp med blodet. Dette hjelper blodproppen og såret lukkes og helbreder raskere. Siden det inneholder mye forurenset blod, er det best å bytte gasbind ofte. Du kan aldri være for forsiktig så det er bedre å bære mange gauze siden du ikke ville vite hvor langt det neste medisinske senteret er.

Medisinske bånd

I tilfeller der du må bruke et bandasje for å dekke såret, er det bedre å bruke medisinsk tape for å stramme det opp i stedet for sikkerhetsnåler eller andre slike materialer. Det holder din dressing på plass bedre enn pinner også. Minst en rulle med tape må ligge i helsettet ditt også for hygieniske formål, det er best å bytte bånd mens du bytter på dressingen. Forholdsregler må tas ved bruk av dette båndet, da det er svært vedhengende, og hvis det brukes på den blanke huden, kan det føre til smerte når du fjerner det.

Smertepiller (tabletter eller sirup)

Folk er tilbøyelige til å få plutselig smerte i kroppen deres under forandring i miljøet. I fjerne lande hvor kroppen din ikke passer til klima og miljøforhold, blir feberaktig og alt er også ganske vanlig. Painkiller tabletter for voksne og sirup til barn må også bæres. Du trenger ikke å bære foreskrevet smertestillende middel, da i løpet av disken, fungerer medisiner også like godt. Hvis smerten vedvarer selv etter å ha tatt smertestillende midler, så i stedet for overdosering, er det best å besøke en generell lege.

Anti-allergi

Allergier til forskjellige miljøfaktorer er vanlige hos mennesker. Allergi mot støv, pollen eller slike faktorer kan faktisk uttalt når du ikke er i ditt hjemland. For forebygging skal antiallergietablett eller sirup holdes ved hånden. Du må bekrefte om situasjonen din er en allergisk reaksjon før du tar disse legemidlene.

Saks

Et saks er nødvendig som noen ganger klærne på huden trenger å bli revet eller kuttet hvis de sitter fast i en gren eller en spiker. Forbandet kan også trenge noen tilpasninger når det legges på et sår. Et par sakser vil gjøre jobben pent. Hvis du reiser gjennom fly hvor bagasjen vil gå gjennom kontroll, er det bedre å pakke dem i posen som ville være om bord i flyet på forhånd, siden de ikke er tillatt i håndbæreposer.

Bandasjer

Vanlige bandasjer er en nødvendighet for å kle på skader, og det er derfor et beløp som må bæres. Noen få lag må påføres på såret fordi de kan suge blod. De er også gode for forstuinger eller brudd. Tett bundet rundt frakturen, forhindrer de unødvendige bevegelser. En gammel bandasje skal ikke brukes igjen, da det kan være smittsomt.

Insect Repellents

Når du går til en underutviklet region eller en campingtur, er det viktig å holde seg til en bugavvisende. Insektinfeksjoner er ganske vanlige og fører til svært farlige sykdommer som dengue, malaria etc. De kan la en person være kald ute i lang tid, og derfor er forebygging bedre enn kur. Avstøtende lotioner må påføres kroppen mens sprøytene, røykene skal være spray i området der du bor.

Myggnett

Folk som er mest vanlige med å få myggbiter er spedbarn. For deres beskyttelse må et myggnett spre seg over dem. De har en tendens til å legge hånden i munnen, slik at påføring av repellenter kan være skadelig. Et nett er det beste alternativet for babyer.

solkrem

I områder der temperaturen er veldig varm, er solbrenthet en vanlig forekomst. For å forebygge skader på huden er det best å holde en flaske solbeskyttelse. Du må nøye bruke den før du forlater huset ditt, hotellet etc. Noen ganger kan solkremet ikke være veldig effektivt, og du kan bli brent. I slike tilfeller blir en dermatolog viktig. Bruk medisinen de vil foreskrive for deg da.

termometre

Feber er symptomer på mange sykdommer, og derfor må et termometer holdes tilgjengelig for å kontrollere om du har feber eller ikke før du tar medisin. Et glasstermometer må holdes veldig forsiktig i helsekassen, da det ved et uhell brytes det kan spyle kvikksølv som er giftig.

kondomer

Hvis du reiser med din ektefelle eller partner og et seksuelt møte er ment så er kondomer viktige. Kondomer er en veldig grunnleggende del av et helseutstyr, og du bør ikke reise uten dem. Dette gjelder spesielt for områder hvor seksuelt overførbare sykdommer er svært vanlige. Du vet ikke hvor du kan fange en!