generell helse

Hva sukker gjør for din helse: De må kjente 6 fakta

Anonim

Over hele verden i dag har det gjennomsnittlige sukkerforbruketivået økt kraftig. Den gjennomsnittlige amerikanen bruker 140 pounds sukker i et år, noe som betyr 30 teskjeer om dagen. Dette er ifølge USAs Department of Agriculture (USDA). Sukker kommer i variert farge fra den hvite fargen som er vanlig for alle, brun farge og til og med mais sirup. Meget gode mengder sukker kan også bli funnet i mest bearbeidede matvarer.

Ikke bli lurt av de forskjellige navnene som matemballeringsselskapene kalt sukker, slike navn inkluderer; fruktose, sukrose, glukose og noen høy fruktose mais sirup. Det er det samme sukker i forskjellige navn gjennom behandling. Du kan alltid finne disse navnene på de fleste etikettmatvareprodukter. Sukkerinntak har en alvorlig effekt på helsen vår når den er over det nødvendige beløpet i kroppssystemet.

Hva sukker gjør for din helse: De må kjente 6 fakta

2. Overvekt: Slutproduktet av sukker i kroppen vår er glukose, uansett nivået på molekylær struktur du bruker sukkeret. Glukose Hovedkilden til energi i kroppen Sukker, kroppen kan ikke bruke hele glukosen samtidig, og det lagrer derfor 40% som fett i kroppen. Dette betyr at mer sukker du bruker, jo mer fett vil bli lagret i kroppen din, og dette vil føre til fedme. Det er viktig å være oppmerksom på de skjulte sukkene i maten du spiser, samt sukker du legger til kaffen eller maten.

3. Diabetes: Fluktuerende blodsukkernivåer kan forårsake humørsvingninger, tretthet og sult. Type 2 diabetes er resultatet av bukspyttkjertelenes manglende evne til å regulere blodsukkernivået. Høyt eller lavt blodsukkerkonsentrasjoner forårsaker at bukspyttkjertelen forandrer insulinproduksjonen og fordøyer deg til type 2 diabetes. Mens sukkerforbruket ikke kan forårsake diabetes, kan det sikkert forverre symptomene og utfallene som er forbundet med denne sykdommen.

4. Brain Power: For mye av sukkernivået har en negativ effekt på hjernekraften, det vil redusere hjernekraften og dermed påvirke nivået på tenkning og intelligensnivå også påvirkes.

5. hjertesykdom: en diabetiker er i høyere risiko for å utvikle hjertesykdom, dette skyldes svingende blodsukkernivåer som kan forårsake skade på koronararteriene.

6. Neurologisk innvirkning: Stress forårsaker at kroppen din frigjør serotonin, "føles god" hjernekjemikalie. Sukker øker kunstig serotoninnivået i hjernen din, noe som fører til at du vil ha mer og bli avhengig av sukker. OOSH! Trang for sukker. du må holde depresjon i sjakk ved å ta lite sukker.

Det er viktig at du kontrollerer etiketten på de matvarer du kjøper. Du vil sikkert finne sukker som en av etikettene som kanskje ikke direkte kalles sukker. Prøv å velge flere matvarer som ikke inkluderer sukker som en av de beste ingrediensene. Ta de riktige avgjørelsene når du velger hva du spiser. Alt i livet må være moderat, derfor er det ofte sagt for mye av alt er dårlig.