skjønnhet

Hva er i et komplett hudpleiesett for sensitiv hud?

Anonim

Å ta godt vare på sensitiv hud kan være ganske utfordringen. Den minste irritasjonen kan forårsake alt fra rødhet og hevelse til breakouts. For å gjøre ting enda verre, kan noen produkter som er utformet for å ta vare på huden din, nok være kilden til irritasjon. For å unngå dette, må du få riktig rengjøringsmiddel og toner for sensitiv hud, pluss resten av nødvendigheten av et komplett hudpleieutstyr.

Det finnes mange hudpleieprodukter tilgjengelig i markedet i dag, men de som er laget for sensitiv hud, har følgende egenskaper:

  • Alkoholfri - Følsom hud har en tendens til å reagere dårlig på alkohol, så du bør holde deg til alkoholfrie produkter.
  • Ingen harde exfoliants - Selv noen mennesker med normal hud kan finne produkter med eksfoliants for mye. Dette er enda verre for personer med sensitiv hud, som er mer utsatt for sprekk og tørking. Eksfolierende produkter bør være topp prioritet.
  • Syntetiske dufter - Stoffer som brukes til å lage kunstige og sterke lukt kan utløse allergiske reaksjoner eller irritasjoner.
  • Rik på antioksidanter - Antioksidanter hjelper huden å gjenopprette fra celleskader, hvilken sensitiv hud er tilbøyelig til. Hudpleieprodukter med mange antioksidanter er et must-have i hudpleie kit hvis du har sensitiv hud.

Her er en rask liste over anbefalte produkter som vil bidra til å holde huden din glødende og sunn.

cleanser

toner