generell helse

Hva å vite når man vurderer behandling av stoffmisbruk

Anonim

Den enorme økningen i opioidavhengighet i løpet av det siste tiåret har ført til et høye behov for opiatdetoks programmer. De millioner av mennesker som er fanget i avhengighetssykluser, trenger hjelp til å gå tilbake til sunne, produktive liv, og den mest effektive måten å få dem på er å tilby profesjonell avgiftning, rådgivning og rehabiliteringstjenester.

Hvis du er klar til å bryte fri av din avhengighet og se etter det beste stedet å få hjelp, er det flere ting du må vurdere.

Hva å vite når man vurderer behandling av stoffmisbruk

Først, vær ikke redd for å be om hjelp. Avhengighet er en sykdom, og det er ingen grunn til å føle seg selvbevisst eller flau for å be om hjelp for å kvitte seg med det. Tusenvis av menn og kvinner har viet sitt liv til å hjelpe folk tilbake til nøkternhet, og de vil hjelpe deg. Mange av dem er tidligere brukere selv, så de forstår hva du går gjennom og hvor du kommer fra.

Abstinenssymptomer

Når folk først begynner å bruke opiater, eller noe annet sinnsendrende stoff, tar det bare en liten mengde å produsere følelser av intens forgiftning. Når folk nyter følelsene de opplevde, fortsetter noen av dem å bruke stoffet, men det tar et stadig større beløp for å oppnå den intense høye de opplevde ved første gangs bruk.

Som folk begynner å bruke mer av stoffet oftere, blir det mindre effektivt å produsere høye nivåer av rusmidler. Dette skyldes at kroppen justerer seg for å ha store mengder av stoffet i systemet.

Når brukerne jager på høyene de krever, kan de innta nær-letha mengder av stoffet i en enkelt økt. Når folk når dette punktet, blir det umulig for dem å oppnå de høyder de vil ha, men dette hindrer ikke at de blir fikset på å oppnå dem. Dette er når du får profesjonell hjelp, blir viktig. Brukerens kropp har blitt avhengig av stoffene, slik som opioider, og det trenger nå at de skal fungere.

Når stoffet ikke er gitt, begynner abstinenssymptomer. Symptomene vises vanligvis innen fire til tolv timer etter den siste dosen og blir stadig mer ubehagelig. Dette uutholdelige ubehag er hvorfor profesjonell omsorg i et behandlingssenter er så viktig.

Trygt miljø