skjønnhetstips

Hva er riktig alder for bruk av anti-aldringskrem

Anonim

Rapporter viser at folk nå er klar over det aldrende forebyggende konseptet mer enn noensinne. Mange yngre individer begynner å bruke anti-aging kremer for å unngå brune flekker og rynker i den nærmeste fremtid, tigger spørsmålet, hva er riktig alder for å bruke anti-aging kremer? Også, folk trenger å bli utdannet om noen av de beste anti-aging produkter for å sikre at de bruker bare de beste.

Det er ikke for tidlig å begynne å bruke anti-aging kremer

De fleste undersøkelser har vist noen viktige skritt folk kan ta i løpet av 20-årene for å holde huden frisk og unngå å aldre tidlig. Folk anbefales at de skal bruke solkremet på trofast måte og unngå å røyke hvis de ikke vil at huden skal bli for tidlig. Solbeskyttelse beskytter huden din mot skadelige UV-stråler, noe som kan forårsake uønskede effekter på noen.

På den annen side har røyking vist seg å hindre kroppens evne til å fremstille kollagen, og det kan føre til for tidlig rynking. Hvis du kombinerer røyking og mye sollys, dannes risikoen for å utvikle rynker og andre tegn på aldring. Du er sannsynligvis eldre enn din alder, og du beskytter huden mot sollys og hvem som ikke røyker.

Type av huden din

Noen eksperter har antydet at en persons hudtype kan påvirke når man skal begynne å bruke anti-aldrende kremer. Anti-aging kremer, spesielt de som inneholder antioksidanter er avgjørende for huden, og folk kan begynne å bruke dem tidlig i livet. Ved 21 år, anbefaler eksperter å bruke anti-aging kremer som har antioksidant egenskaper. Det bør bemerkes at den beste anti-aldringskremet for deg er en som inneholder de beste ingrediensene for din hudtype. Også, noen anti-aging kremer kan fungere på andre mennesker, men unnlater å vise positive resultater på deg. I de fleste tilfeller er anti-aldrende kremer spesielt laget for å ta vare på tørrere hudflekker. Dette innebærer at hvis huden din pleier å være parched på sidene regelmessig, bør du vurdere å dykke i anti-aging kremer med antioxidant evner tidlig i livet.

Hva skal jeg se etter?