generell helse

Hva er frykt og hvorfor det trenger alvorlig oppmerksomhet?

Anonim

Sirens skriking nedover gaten. Hunder hyler med smertefulle ører. Hva er denne frykten som kommer inn i våre hjerter når vi hører noen andre i smerte? Eller tanken på smerte, å vite at sirenerne betyr at noen er i angst, og vi har den dvelende frykten at det en dag kan være oss eller noen vi kjenner eller elsker.

Hva er frykt?

Klippene kunne komme over oss, en fullstendig sjåfør krysser dobbeltlinjen, flykrasj inn i huset vårt; så mange ting kan gå galt. Vi vet at vi skal dø en gang, men når? Det kan skape mye frykt hvis vi ikke kjenner vår sanne identitet.

Derfor har jeg ikke frykt i mitt liv. Jeg vil beskytte meg selv hvis jeg trenger det, og jeg vil ikke ta mitt eget liv. Jeg ser kroppen som en gave, og vi må ta vare på gaven vår, eller den kan bli trukket tilbake. Vi må ta vare på oss selv, slik at vi kan ta vare på andre.

Faktum er at jeg ikke er denne materielle kroppen som jeg har på seg. Det er som en kokong som dekker mitt sanne selv, og dette er grunnlaget for selvrealisering. Jeg lurte alltid på hva selvrealisering betydde. Jeg trodde jeg visste hvem jeg var; Jeg visste mitt navn, alder, kjønn og yrke. Så hva var det der?

Det viser seg at det var mye mer, og det var ikke noe de lærte på skolen. Alt jeg lærte i skolen var hvordan jeg skulle håndtere denne verden. Jeg ble ikke lært om andre verdener hvor frykt og lidelse ikke eksisterer. Jeg visste at jeg var lidelse og tom, men jeg visste ikke hvorfor. Jeg prøvde å fylle tomheten med alt det vennene mine var i, narkotika og mat og forstyrrelser av alle slag. Men til slutt forblir jeg fortsatt tom. Sikkert for en stund ville jeg ri høyt til det siste gikk av og da var det i depresjonens dybde igjen.

Da jeg oppdaget sannheten, var det en åpenbaring for meg. Jeg møtte min åndelige mentor og han lærte meg hvordan å legge meditasjonsprosessen til livet mitt som ville gjøre kunnskapen og fred bli en realitet for meg. Jeg hadde søkt på mange lange år og gått gjennom falske guruer og alle slags døde ender. Fortsatt fortsatte jeg med å vite i mitt hjerte at svarene på mine spørsmål var der ute, var det bare et spørsmål om å finne dem. Selvfølgelig var det også guddommelig inngrep.

Jeg sier det fordi jeg ble reist for å tro at ingenting var en ulykke. Min mor sa alltid at det ikke er ulykker i Guddommelig Sinn. Det er det jeg lærte fordi foreldrene mine var hellige kristne forskere. De var kirkens hoveder i vårt område ~ ~ de var "leserne" av kirken, fordi de ikke hadde predikanter, men bare lest fra Bibelen og læren til Mary Baker Eddy, grunnleggeren av kirken.

Jeg lette etter læreren min og skulle krysse stier med ham tre ganger før jeg kunne se og høre hvem han var og at han snakket sannheten

.

Jeg er en åndelig gnist av Den øverste gnist tidvis her på dette stedet for godt og ondt. Og ikke å vite denne sannheten kan forårsake mye frykt. Det vi frykter er midlertidig opphør når vi er evige åndelige vesener som aldri dør. Denne kunnskapen kan slette all frykt fordi vi vet at vi aldri kommer til å dø og det er det mest frykt er basert på.