sykdommer

Hva er Ebola Virus og History of Ebola hemorrhagic?

Anonim

Ebolavirus sykdom

Hva er Ebola Virus Sykdom?

Hva kan være historien om Ebola hemoragisk kvalme?

Ikke glem å lese: Årsaker, symptomer og behandling av glaukom

De fleste utbrudd i de mer dødelige belastningene med Ebola har skjedd i Afrika og hovedsakelig i små eller mellomstore landsbyer. En gang anerkjent, har afrikanske embetsmenn isolert området til utbruddet opphørte. Men i dette splitter nye utbruddet som begynte i Afrika i mars 2014, har mange av de smittede pasientene blitt til større bysentre og blitt innlagt på sykehus.

Dessverre kan mange mennesker ha blitt utsatt for viruset fra byen, og dermed forårsake mange flere infeksjoner (og dødsfall). Dette utbruddet i Afrika har spredt seg til Guineas hovedstad og inneholder blitt oppdaget i selve nabolandene Liberia og Sierra Leone. Om lag 122 smittede personer er allerede diagnostisert og 78 har døde ved 1. april 2014. Det infiserte Ebola-viruset oppdaget dette utbruddet kan være Zaire-stammen, den nesten alle patogene stammen av Ebola.

Har du lest? Topp 5 grunner - hvorfor du bør vurdere Liver Cleansing?

Juli 2014 Ebola når Nigeria med død av Liberian, en liberisk nasjonal som døde i karantene i Lagos, led av det dødelige viruset Ebola, sier nigerianske tjenestemenn, og bekrefter at det verste utbruddet av viruset har nådd Afrikas mest folkerike land.

Nigerias helseminister, Onyebuchi Chukwu, sa fredag ​​at "pasienten ble utsatt for grundige medisinske tester

.

som bekreftet Ebolas virus, "som dødsårsak.

Hvordan samler du Ebolaviruset?