lidelse

Hva er Bulimia og som led mest av det?

Anonim

Hva er Bulimia og som led mest av det?

Noen individer kan ha en tendens til å skifte mellom bulimia nervosa og anorexia nervosa. Bulimia er også ofte ledsaget av faste over en lengre periode. Disse farlige, vaneformende rutinene oppstår mens lidelsen prøver å holde seg under en selvpålagt terskel. Det kan føre til kaliumtap og helseforringelse, med depressive symptomer som ofte er alvorlige og fører til høy risiko for selvmord.

Bulimia nervosa anses å være mindre livstruende enn anoreksi; Imidlertid er forekomsten av bulimia nervosa høyere. Bulimia nervosa er ni ganger større sannsynlighet for kvinner enn menn. Opptil 1% av kvinnene har bulimia nervosa.

Hvem led Bulimia mest?

Imidlertid er bulimia nervosa nå stadig vanlig hos barn og menn. Det er anslagsvis 1 6 millioner briter som lider av en viss mengde spiseforstyrrelse, og rapporter anslår at så mye som 25% kan være fyr.

Nylige studier tyder på at muligens 8% av kvinnene har bulimi på et eller annet tidspunkt i livet. Tilstanden kan foregå i alle aldre, men påvirker hovedsakelig kvinner som er gamle mellom 16 og 45 år (i gjennomsnitt begynner den rundt 18 år eller 19 år).

Bulimi kan kategoriseres på to måter

.