barn helse

Hva er Aspergers syndrom? Symptomer, årsaker og behandlinger.

Anonim

Aspergers syndrom

En type gjennomgripende utviklingsforstyrrelse (PDD) er kjent som Aspergers syndrom, det kalles også Asperger's lidelse. Pervasive Developmental Disorder (PDD) er en tilstand som innebærer forsinkelse i utviklingen av en person som grunnleggende ferdigheter, ikke kommuniserer riktig, bruker fantasi og mye mer.

Denne sykdommen er ganske lik Autism. Autisme er en annen type gjennomgripende utviklingsforstyrrelse (PDD), men mer alvorlig enn denne sykdommen. Barnene som lider av Aspergers syndrom fungerer mye bedre enn pasientene av autisme. Disse pasientene har normal intelligens, men har problemer med å kommunisere med andre.

Har du lest: A Look behind Knee Ligament Damage?

Hans Asperger var den første legen som beskrev denne sykdommen i 1944, og denne sykdommen heter Aspergers syndrom etter ham. Til dags dato vet svært færre mennesker riktig informasjon om denne sykdommen. Her har jeg fått viktig informasjon om denne sykdommen.

Hva er symptomene på Asperger ?

Ikke glem å lese: Vanlige årsaker til hørselstap

Aspergers syndrom

Hva er årsakene til Aspergers ?

3). Sosial ferdighetsbehandlinger har vist seg å være svært nyttig for barna med Aspergers syndrom.

4). Det finnes ingen medisin tilgjengelig på markedet som kan kurere denne sykdommen, men hvis pasienten lider av noen symptomer som angst, depresjon, hyperaktivitet og tvangssyndrom, kan disse symptomene behandles med medisinering.