seksuell helse

Hva forårsaker forsinket orgasme hos menn?

Anonim

Forsinket orgasme hos menn

Hva er årsakene til forsinket orgasme hos menn?

Medfødte anomalier som forårsaker abnormiteter i mannlige kjønsorganer, kan påvirke evnen til å oppnå orgasme. Medfødte feil kan inkludere krumning av penis, undescended testikler, en unormalt posisjonert urinåpning og uvanlig stor eller liten penisutvikling.

Skader på Pelvic eller Spinal Nerves

Blunt kraftskader til enten nedre rygg eller bekken regioner kan forårsake problemer med forsinket orgasme hos menn. Noen ganger forårsaker skaderne permanent skade på legemet nervesystemet, men noen ganger er det psykologiske faktorer som ligner på posttraumatisk stress.

Infeksjoner, inkludert prostata og uretral infeksjon

I likhet med de nevnte tilfeldige skader på bekken eller ryggraden, kan lignende problemer oppstå fra infeksjoner i prostata og urinrørsområdet. Systemet sjokk som oppstår med slike infeksjoner kan føre til at menn har posttraumatiske reaksjoner etter at infeksjonen er borte. Ofte forårsaker stresset forårsaket av kroniske infeksjoner forsinket orgasme manifest.

Prostata kirurgi eller prostata fjerning

I ekstreme tilfeller som prostatakreft, kan kirurgisk fjerning av kreftprostata være nødvendig. Denne typen operasjon kan forårsake fysiologisk sjokk til hele nedre ekstremiteter. Også helingsprosessen for slik operasjon kan være smertefull og påvirker dermed alle aktiviteter i underkroppen og manifesterer seg i orgasmresponsproblemer.

Hormonproblemer som lav skjoldbruskhormon (hypothyroidisme) eller lavt testosteron

Hormonale ubalanser er alltid viktige faktorer å vurdere, knyttet til forsinkede orgasmer hos menn. Hypothyroidisme er vanligvis en levetidstilstand, slik at den kan påvirke utviklingsveksten av mannlige organer. Lav testosteron påvirker hele det muskulære systemet og blodstrømmen i kroppen, så det må også tas med i.

Stress, angst og / eller depresjon

Høye spenningsnivåer bygger opp i kroppen, som manifesterer seg som stress, angst og noen ganger depresjon. Å lære å frigjøre stress er nøkkelen til å bekjempe de fysiske symptomene som er forårsaket av det. Avslappingsteknikker og visse medisiner kan være nyttige, men disse bør gjøres under tilsyn av en rådgiver eller trent lege.

Kulturelle eller religiøse faktorer som forårsaker følelser av intens skyld for sex

Samfunnet driver menns dogmer og stereotyper som psykologisk deaktiverer dem seksuelt. Forsinket orgasmisk respons kan være relatert til emosjonell skyld som er knyttet til religiøs oppdragelse eller nåværende trossystemer. Disse kulturelle faktorene er viktige å vurdere.

Relasjonsproblemer

Stress fra argumenter, personlige problemer og fysisk vold vil direkte påvirke seksuell ytelse. Hos menn, dette ofte manifesterer som manglende evne til å nå orgasme eller få ereksjon. Prøv å jobbe med problemene i forholdet til rådgivning.

Mangel på attraksjon til en partner

Ærlighet er alltid den beste politikken når det gjelder sex. Hvis du ikke er tiltrukket av noen, er dette vanligvis tydelig før dere begge er nakne og klare til å engasjere seg i sex. Forsinket orgasme kan gi deg stor seksuell utholdenhet, men anbefales ikke for nytelse seksuelt.

Antidepressiva medisiner

Siden de fleste anti-depressiva er foreskrevet for forhold som er relatert til sesongbasert affektiv lidelse, kan de påvirke seksuell funksjonalitet. Fordi lav testosteron og visse seksuelle dysfunksjoner er også relatert til sesongmessige endringer.

Noen antipsykotiske medisiner

Som anti-depressiva kan slike legemidler ha uregelmessige effekter på seksuell ytelse. Dette bør tas opp med legen som foreskriver dem til den enkelte pasient.

Blodtrykksmedisiner

Alle blodtrykksmedisiner er utformet for å påvirke blodstrømmen. Dermed har de ofte dramatiske påvirkninger på evnen til å oppnå ereksjoner og nå orgasme hos menn.

Vanndrivende medisiner

Disse typer medisiner er noen ganger foreskrevet for ødemer og glaukom. Fordi nyrene skal infisere mer natrium i en persons urin. Fordi de trekker ut vann fra blodkarene, reduseres blodtrykket. Lavere blodstrømmer påvirker muligheten til å oppnå en orgasme direkte.

Alkohol, spesielt overdreven drikking og alkoholisme

I hovedsak kompliserer alle former for rusmidler, rusmidler og alkohol problemer med seksuell ytelse. Høytstendige alkoholer som whisky og stimulerende stoffer er kjent for forsinkede orgasmiske bivirkninger. Å unngå rusmidler før og under kjønn er den beste anbefalingen.