skjønnhetstips

Hvilke områder av ansiktet kan behandles med hudfyllere?

Anonim

Ansiktet ditt er funksjonen som skiller seg ut når du ser i speilet. Det er det andre kommer til å huske om deg. Det kan fylle deg med tillit eller få deg til å bli skjult fra andre. Alt avhenger av hvordan du føler om deg selv. Hvis du ikke er fornøyd med noe om utseendet på ansiktet ditt, kan det hende du vil gjøre en endring. Din plastikkirurg kan føre veien når du vil forvandle noe om ansiktet ditt. Hvis du ser på mer ekstreme endringer, som formen på nesen eller hengende øyelokk, vil kirurgi bli svaret. Du kan imidlertid velge en mye enklere type prosedyre som kan gi dramatiske resultater. Hudfyllstoffer er en populær løsning når det gjelder å takle mange problemer med ansiktet. Hvis du ikke er fornøyd med måten du ser ut og du er klar til å gjøre en endring, kan dette være det beste alternativet for deg. Finn ut hvilke områder som kan målrettes med dermatiske fyllstoffer når du vurderer måter å forbedre ansiktets utseende på.

Gi deg litt mer volum

Du kan føle at du trenger ansiktet ditt for å være fyldigere, spesielt når det gjelder kinnbenet ditt. Du har kanskje alltid hatt et tynt ansikt, eller du kan finne at du har huler etter vekttap. Ansiktet ditt kan miste fylde mens du blir eldre også. Hudfyllstoffer kan brukes til å målrette områder hvor du føler at ansiktet ditt trenger mer volum. Du kommer inn og ut av kontoret på kort tid. Du vil kunne nyte resultatene dine så snart du går.

Plump opp leppene dine

Hvis du vil ha en saftig pout og føler at leppene gir noe å være ønsket, kan dermale fyllstoffer legge til fullhet i munnen din også. Aldring kan påvirke leppens form og volum. De kan se ut som de forsvinner. Hvis du ønsker å pucke opp og føle deg trygg på leppene dine, bør du vurdere å bruke dermatiske fyllstoffer for å rette opp situasjonen.

Mållinjer rundt nesen og munnen

Når du blir eldre, vil du sannsynligvis utvikle linjer som går mellom nesen og munnen din. De er kjent som nasolabiale folder. Som de blir mer uttalt, kan du ikke være glad for utseendet til disse linjene. Hvis de er veldig dype, kan de få deg til å se eldre ut enn årene dine. Hudfyllstoffer kan løfte disse linjene og gjøre ansiktet ditt jevnere.

Mål disse linjene rundt leppene dine

Det er vanlig å utvikle linjer rundt munnen som virkelig kan gjøre at du ser eldre ut. Hudfyllstoffer kan gi deg positive resultater. Kombiner den med fyllstoffer for å legge til volum, og du vil virkelig kunne gi munnen din den oppmerksomheten den fortjener.

Eliminer Crow's Feet

Crows føtter er et vanlig problem rundt øynene. Disse linjene eller flettene kan få deg til å se gamle og slitne ut. Gi deg selv et løft med den foryngende effekten av dermal fyllstoffer.

Glatt de linjer og kremer på pannen din

Åre smilende, ler og frynser vil ta en toll på pannen. Du er bundet til å ha noen linjer som blir mer uttalt hver gang du åpner øynene dine eller øker øyenbrynene dine. Hvis du vil glatte bort disse linjene, kan dermatiske fyllstoffer være effektive for deg.

Hvorfor velge hudfyllere for å forbedre ansiktet ditt?

Hudfyller gir deg en rask og effektiv løsning når du må målrette bekymringer med ansiktet ditt. Når du ønsker å glatte linjene i ansiktet ditt eller du trenger å gi det mer fylde, kan plastikkirurgen din målrette mot dine bekymringer med fyllstoffer. Plasser deg selv i en ekspertes hånd for å få de beste resultatene. Du trenger ikke å gå gjennom ekstremer som er involvert i kirurgi. Dermal fyllstoffer gir deg en rask gjenopprettingstid. Du kan ha litt mindre hevelse, rødhet eller blåmerker etter injeksjoner av dermal fyllstoffer. Ellers vil du kunne komme tilbake til det du vanligvis gjør. Du kan planlegge økten din mens du tar pause til lunsj. Du vil elske økt tillit du har så snart du går ut av plastikkirurgens kontor.

Dine resultater er midlertidige

Hudfyllstoffer har en tendens til å vare mellom tre måneder og et år, mens seks måneder er en typisk tommelfingerregel. Hvis du ikke er sikker på om du vil like resultatene dine eller ikke, kan du starte små. Prøv kråkens føtter eller legg litt mer volum på leppene dine. Hvis du elsker det, kan du alltid komme tilbake til en annen behandling når effektene dine slites av eller vurdere noe mer permanent, som en ansiktsløftning eller implantater. Hvis du ikke er så glad som du trodde du ville være, kan du få fred i å vite at det ikke vil vare lenge før effektene dine slites av.

Er hudfyllere trygge for deg?

Det finnes mange typer dermal fyllstoffer som kan gi positive resultater. Du må imidlertid være forsiktig med å sikre at du ikke har en reaksjon på fyllstoffet ditt. Hvis du har alvorlige allergier eller har en tendens til å arr lett, kan plastikkirurgen peke deg i en annen retning.

Lær mer om hvordan hudfyllere kan forbedre ansiktet ditt i dag

For å lære mer om hva hudfyllstoffer kan gjøre for deg, ta kontakt med New York Center for Ansikts- og plastikkirurgi. Du får veiledning fra en av de beste, dr. Andrew Jacono. Som en dobbeltsertifisert kirurg i Manhattan og Long Island, er hans lege som kan gi deg den tilliten du trenger når du løser problemer med utseendet ditt. Enten du prøver å myke tegn på aldring eller du vil gi ansiktet ditt mer volum, finn ut hvordan dermal fyllstoffer kan gi deg dramatiske resultater.