matvarer

Hva er helsemessige fordeler med kanel?

Anonim

Hva er helsemessige fordeler med kanel?

  • Cinnamomum aromaticum (Cassia kanel eller kanskje kinesisk kanel), som kommer fra Sør-Kina, er vanligvis rimeligere enn Ceylon kanel.

Helsefordeler med kanel

Kald, sår hals og hoste - For det første tegnet (innen 5-10 minutter) med sniffles eller en kløe med halsen, ta litt kanel. Te eller kanelpinne. Te. Det sies å hindre en forestående sykdom i sporene. Igjen er dette relatert til anti bakterielle egenskaper og oppvarmingsegenskaper av kanel, samt tilbøyelighet til å øke blodsirkulasjonen og dermed forbedre oksygenivået for å bekjempe sykdom. Kinesisk tradisjonell medisin anbefaler vanligvis kanel relatert til slemhud.

Blodsukkernivå Kontroll - Flere studier finner at kanel har egenskaper som hjelper dem med insulinresistens. Det er derfor veldig populært blant diabetikere av type 2 som tar det for å kontrollere deres blodsukkervariasjoner.

Ceylon kanel er veldig populær fordi den har lavt antall Coumarin. Sammenlignet med Cassia kanel funnet i matbutikken din.

I en annen studie ble Ceylon Cinnamon funnet å påvirke blodsukkerkontrollen i en veldig rotte modell. Hvis det du tar Ceylon kanel beregnet på diabetes, ta det i moderasjon som en del av et sunt program som involverer diett, riktig ernæring, samt moderat trening.

(Tweet "Ceylon #Cinnamon er veldig populær fordi det har lavt antall Coumarin. Sammenlignet med Cassia kanel funnet i din matbutikk.")

Det forhindrer kreft - Forskning demonstrerer Kanelolje er en ny lovende løsning i behandlingen av tumorer, gastrisk kreft og melanomer. Forskningsstudier viser hvilke sukker som kanskje forårsaker eller kanskje opprettholder kreftceller og kanel, kan muligens ha en formildende effekt ved å kontrollere blodsukkernivået i kroppen. En annen studie fant gode resultater med leukemi og lymfom kreftceller. Kanel i ulike former har to kjemiske bestanddeler kalt cinnamaldehyd samt Eugenol (fra kanelolje). Disse har vært brukt til å utvikle nutraceuticals i denne studien som har vist seg å være relativt effektive i bekjempelse av humane coloncancerceller (Eugenol) og humane hepatomceller (cinnamaldehyd). Så bevisene tyder på at kanel er sultende kreftceller av sukkeret som trengs for å opprettholde dem.

Lukt Neutralizer - 100% ren kanelblad olje ikke bare lukter bra, men er en effektiv luktneutralisator da dette dræper bakterier som skaper dårlig lukt og ikke bare maske lukt. Alt du trenger er 2-5 dråper med kanelbladolje blandet med vann på en diffusor, så vel som i løpet av minutter blir alle lukter nøytralisert.

Leddgikt / osteoporose - Den allment kalt Københavns universitetsstudium er vanligvis en hoax. De fleste bevis på at kanel hjelper slitasjegikt er fra personlige testimonials. Noen hevder at inntak av kanelte hjelper den faktiske smerten fra leddgikt, mens noen hevder at kanelfettbasert massasjeolje hjelper til med å lette smerten.

(Tweet "Lukt Neutralizer - 100% ren # Cinnamon Leafolje lukter ikke bare bra, men er en effektiv luktneutralisator da dette dræper #bakterier som skaper dårlig lukt og ikke bare maske luktens.")

Hvor mye kanel skal du ta?