frukt

Hva er helsemessige fordeler med avokado?

Anonim

Helsefordeler med avokado er også ansett blant de sunneste matvarene på jorden fordi de inneholder godt 25 essensielle næringsstoffer, for eksempel vitamin A, B, C, E, og K, eiendomsmegler, jern, fosfor, magnesium, i tillegg til kalium . Avokadoer inneholder også fiber, protein og flere gunstige fytokjemikalier som beta-sitosterol, glutation og lutein, som kan beskytte mot ulike sykdommer og sykdommer.

Næringsinnbrudd av avokadoer

Sukker - Avokados glukoseinnhold er lavt i forhold til andre frukter. En halv god avokado inneholder ca 0, 3 g sukker.

Vitaminer og mineraler - avokado er fulle av kalium (inneholder mer hver vekt enn bananer). Videre er avokadoer rik på vitamin K, vitamin B9, supplement B6, vitamin B5 supplement C og vitamin E. 2

Hva er helsemessige fordeler med avokado?

Avokado inneholder vitamin og mineral B6 og folsyre løsning, som bidrar til å regulere homocystein grader. Høyt nivå av homocystein er forbundet med økt risiko for koronar sykdom. Avokado inneholder også vitamin e antioksidant, glutation og enumettet overflødig fett, noe som bidrar til å opprettholde et riktig hjerte.

Lavere kolesterol grader

Avokado er rik på forbindelsen betegnet beta-sitosterol, som har vist seg å være effektiv til å senke kolesterolnivåene i blodkarene. I henhold til en studie hadde pasienter med mild hypercholesterolemi som inkluderte avokado i kostholdet i 7 netter, en reduksjon på 17 prosent av total kolesterol i blodet, en reduksjon på 22 prosent i både LDL (dårlig kolesterol) i tillegg til triglyseridnivåer og en ny 11 prosent øke inne i HDL (god kolesterol) grader.

Kontroller blodtrykket

Avokado kan også være en god kilde som involverer kalium, noe som hjelper til med å kontrollere blodtrykksgrader.

Anti-aging egenskaper

Å være rikelig med antioksidanter, er avokado effektiv for å forhindre eldrende tegn eller symptomer. Glutation i avokado kan øke immunforsvaret, redusere aldringsprosessen, og oppfordrer til et riktig nervesystem.

Cure uønsket pust

Avocados er de mest effektive naturlige munnvaskene og dårlige pustemidlene. Det er virkelig renser tarm som kan være den virkelige årsaken til malt tunge og dårlig inhalerer.

Øk næringsinntaket

Avokadoinntaket er relatert til økt næringsinntak. En studie tyder på at når de spiste salat med avokado, absorberte de fem ganger mengden karotenoider (en gruppe næringsstoffer som inkluderer beta-caroten og lycopen) enn personer som ikke inkluderte avokadoer.

Naturlig hudpleie

Avokadooljen kan tilsettes i mange kosmetikk på grunn av muligheten til å nærme hudlaget og gjøre huden din fargeløs. Den støtter også behandling av psoriasis, en hudklager som forårsaker betennelse i huden og irritasjon.

Vekt oppnå

Avokado har to hundre kalorier i 100 timer. Vanligvis har frukt omtrent 60-80 kalorier i 100 timer. På grunn av de høye kalorihastighetene er avokado en best diett for mange som ønsker å få kroppsvekt. Avokado er en sunn kilde til kalorier, i motsetning til mange andre kalori-tette matvarer som kan inneholde overflødig mettet fettsyrer og sukker.