lidelse

Hva er de vanlige Marfan syndrom symptomene?

Anonim

Hva er de vanlige Marfan syndrom symptomene?

Hemmeligheten til å strekke markforebygging

De fleste av de som har Marfan syndrom arver det faktiske uregelmessige genet fra foreldrene deres som har den faktiske sykdommen. Omtrent hvert barn av en berørt far eller mor inkorporerer et 50-50 potensial for å arve det faktiske funksjonsfeilende genet. Med om 25 prosent med de som har Marfan syndrom, vil det faktiske uregelmessige genet ikke komme fra muligens far eller mor. I slike tilfeller vokser en splitter ny mutasjon spontant.

Tegnene og symptomene på Marfan syndrom varierer sterkt, selv blant medlemmer av samme familie. Noen mennesker opplever kun milde effekter, men andre utvikler livstruende komplikasjoner. I de fleste tilfeller har sykdommen en tendens til å forverres med alderen.

De mest alvorlige komplikasjoner av Marfan syndrom involverer hjerte og blodårer.

Marfan syndrom kan påvirke aorta, den viktigste blodbåten som forsyner oksygenrikt blod på kroppen. I Marfan syndrom kan aorta strekke seg ut og vokse svakt. Denne tilstanden kalles aortisk dilatasjon eller kanskje aortisk aneurisme.

Marfan syndrom kan også forårsake problemer med hjerteets mitral (MI-trul) kontrollenhet. Denne ventilen regulerer blodstrømmen mellom de øvre og nedre kamrene i venstre side av hjertet. Marfan syndrom kan produsere mitral ventil prolapse (MVP).

Marfan syndrom evner kan inkludere: