generell helse

Hva er årsakene til og behandling av albinisme? (Albino)

Anonim

Albino

Hva er egentlig Albinism? (Albino)

Albinisme er effekten av mangel på pigmentmelanin, som igjen gir håret, porene og huden og øynene deres skygge. Hos mennesker med albinisme virker cellene som lager melanin, ikke på grunn av genetiske mutasjoner (defekte gener). Ulike gener har effekten av de forskjellige typene som er forbundet med albinisme.

Foruten å gi hud, øyne og hår er det farge, melanin bidrar til å beskytte huden mot solen. Du forstår hvordan en persons hudfarge blir mørkere etter å ha chillet ut på stranden? Det er din melanin på jobb, mørkere huden din for å gi den mer beskyttelse mot sollys. Så, uten nok melanin, vil huden din ikke ha kapasitet til å beskytte seg selv. Barn med albinisme kan få solbrenthet veldig enkelt.

Derfor er det klokt for alle som har albinisme å være dekket mens de er i solen (eller til og med å være helt fra solen). Barn med albinisme kan gå til stranden og tilbringe tid utendørs, men de må benytte seg av solkrem og se hvor lang tid de blår oppover. Barn med albinisme bør konsultere sine leger for å avdekke om det er greit å kaste bort tid i solen.

Albino akkurat som alle andre, de er friske mennesker. Imidlertid er problemer med syn og hud vanligvis vanlige.

Visjonsproblemer. Visjonsproblemer i albinisme skyldes unormal utvikling av dette retina og unormale stiler av nerveforbindelser mellom øyet og hodet. De fleste med albinisme tåler synet deres; mange inkluderer lav syn. Mangel på pigment i øynene fører til problemer med syn, både relatert og uavhengig av lysfølsomhet. Denne følsomheten bidrar vanligvis til ubehag i lys belysning.

Hudproblemer. Det mørke pigmentet - melanin - bidrar til å beskytte huden mot solens ultrafiolette stråling. Folk med albinisme mangler dette pigmentet; huden deres kan brenne lettere fra overeksponering. De må ta forholdsregler for å unngå problemer for huden forårsaket av solen; Dette innebærer å implementere solkremkrem og sportshatter og solbeskyttende klær.

Hva forårsaker albinisme?

Albinisme er forårsaket av en mutasjon i på listen over gener. Hver av disse familiens gener gir instruksjoner for å lage på listen over proteiner involvert i produksjonen av melanin. Melanin er laget av celler som kalles melanocytter, som finnes i hudtonen og øynene dine. En mutasjon kan føre til ingen melanin i det hele tatt eller kanskje en signifikant nedgang i mengden melanin.

I noen slags albinisme må en arve to kopier av det muterte genet - en bestemt fra hver forelder - for å kunne ha albinisme (recessiv arv).

Hva er behandlingsmulighetene for albinisme?