svangerskap

Bruk av tredemølle og elliptisk under graviditet

Anonim

Bruk av tredemølle og elliptisk under graviditet

Under graviditeten er mild trening på tredemølle og elliptisk nyttig for å opprettholde kroppsvekt. Hvis du er forvirret om du skal bruke elliptisk og tredemølle under graviditet, vil den nedenfor oppgitte informasjonen sikkert vise seg å være gunstig.
1) På grunn av den lave effekten av elliptiske, anses disse maskinene for å være svært trygge for de fleste mennesker. Dette innebærer at disse maskinene er laget på en slik måte at det forhindrer skader som knær, ankel, rygg eller ledd. Dette regner ut forvirringen og derfor bruk av elliptiske anses å være trygt for gravide damer, avverge noen form for stress eller press på livmor og livmor.


2) Treadmill som tredemølle og elliptisk horisont kommer med mulighet til å senke motstandsnivåene dersom damen føler seg utøvd eller sliten. Det holder ikke bare kroppen din i form, men aktiverer også kroppens enzymer som er nødvendige for babyens vekst og næring.
3) Elliptiske er også kjent for å ta vare på hjertet ditt. Disse er utformet for å gi kardiovaskulære bevegelser til kroppen, som igjen er sterkt fordelaktig for den gravide dame. En gravid dame bør huske på at hennes kroppstemperatur ikke skal øke mens du trener, og hun bør holde sitt tempo normalt. Dette er slik fordi kroppstemperaturen gradvis kan kjøle seg i 5-7 minutter, men babyen i livmoren din kan føle seg ubehagelig. Så man bør være veldig forsiktig med å opprettholde tempoet mens du trener på elliptisk og tredemølle.
4) Det er et påvist faktum at å trene på tredemølle og elliptiske brenner ut kalorier og utvider oksygenivåer, mer enn noen annen maskin. Ellipsetrening med lavere motstandsnivåer bidrar til raskere utvinning etter leveransen. Elliptiske maskiner er utformet på en slik måte at det sikrer naturlige kroppsbevegelser som å gå, klatre, løpe, styrke muskler og redusere leddsmerter, noe som er svært viktig for den forventende moren.
5) Legene anbefaler gravide damer for fysisk trening, ikke bare for å opprettholde vekten, men også for å fremkalle fleksibilitet for å sikre enkel levering. På en elliptisk som bowflex max trener kan en dame holde styr på hjertefrekvensen fordi disse maskinene kommer med en funksjon av en LED-skjerm som overvåker hjertefrekvensen og viser den i sann forstand. Hvis hjertefrekvensen går opptil 140, sørg for å komme ned fra maskinen, da det kan være skadelig for barnet
Ovennevnte poeng som begrunner bruken av tredemøller og elliptiske for de forventende mødrene, kan oppsummeres som følger:
a) mulighet til å gi lav effekt treningsøkter
b) Inducerer fleksibilitet og dermed nyttig i sikrere levering
c) Effektiv i kardiovaskulær aktivitet
d) Kontroller overdreven vektøkning i løpet av graviditeten
e) Motstandsnivåer kan endres i henhold til kroppens evner