generell helse

Forståelse av visjonsproblemer, Vanlige øyneproblemer

Anonim

Vår visjon er faktisk en naturlig gave. Mange individer tar vår klare og utrolige utsikt over verden for gitt. På den annen side vil mange av oss sikkert oppleve midlertidige øyeproblemer fra tid til annen, inkludert kløe, blørhet eller tretthet.

Bedwetting igjen? Se store årsaker til bedwetting

Vanlig øyneproblemer

Tørre øyne. Dette skjer når dissekkjertler ikke kan få nok tårer eller produsere dårlige kvalitetstårer. Tørre øyne kan være ubehagelig, forårsaker kløe, bruk eller sjelden noen synkronisering. Din øye lege kan godt foreslå å bruke en luftfukter i hjemmet ditt, spesielle øyedråper som simulerer ekte tårer, eller plugger som kan plasseres i tårkanaler for å redusere tåreavløp. Legen din kan også anbefale en ny prosess med navnet Lipiflow som bruker varme og trykk for å ta vare på tørre øyne.

Ikke glem å lese: Helsemessige fordeler med å spise banan hver dag

Flytere. Dette er små steder eller flekker som flyter gjennom synsfeltet. De fleste av folket legger merke til dem i godt opplyst rom eller utendørs over en lys dag. Flytere er ofte vanlige, men kan noen ganger indikere et mer signifikant øyeproblem, slik at man ser retinalfjernelse, spesielt når de ledsages av lysvekter. Hvis du oppdager en rask forandring i typen eller mengden av flekker eller blinker, er saken, besøk øye legen din så raskt som mulig.

Elsker du å spise Cashew ?? se helsefordelene ved å spise cashew

Grå stær. Katarakt er skyfri områder som utvikler seg i øyelinsen. Siden linsen i et sunt øye er tydelig som en kameralinsen, har lyset ikke noe problem som går gjennom linsen mot baksiden av øyet mot retina hvor bilder har en tendens til å bli behandlet. Når en grå stær eksisterer, kan lyset ikke komme gjennom linsen som enkelt og som et resultat kan visjonen bli skadet. Kataraktene danner ofte sakte men sikkert, noe som ikke forårsaker smerte, rødhet eller rive i oppmerksomheten. Noen forblir små og endrer syn. Hvis de blir store eller faste, kan grå stær vanligvis bli fjernet ved kirurgi.

Hadde du hemorroider? se hvordan å kurere hemorroider

Glaukom. Denne tilstanden oppstår når det er en typisk og progressiv forverring i optisk nerve. Glaukom er ofte forbundet med økt trykk i øyet. Øyet er som et dekk som vanligvis inneholder en normal og sikker belastning. Når dette trykket kan økes, kan det være forbundet med skade på det optiske nervesystemet; dette kalles nøkkel åpen vinkelglaukom.

Fargeledd blindhet: Vanskelighetsgraderende toner eller intensitet av farge kan tyde på et fargeoppfattelsesproblem. Fargesynsfeil er generelt ikke kjent for den lidende før den oppdages ved undersøkelse, og det er hovedsakelig en lidelse hos menn. Hvis det er inneholdt i en kvinne, kan det utgjøre okulær sykdom, og en vaktholder bør konsulteres.

Nattblindhet: Vanskelighetsgraderende objekter i svakt lys er et tegn på mulig nattblindhet.