generell helse

Forstå årsakene til hemorroider

Anonim

Årsaker til hemorroider

Folk som har kroniske problemer med forstoppelse, vil for eksempel ofte utvikle hemorroider. Mange personer som stadig prøver å unngå å gå på toalettet av en eller annen grunn, vil risikere å få hemorroider på et tidspunkt. Det er mulig at folk som har en tendens til å ha svært store tarmbevegelser med jevne mellomrom, vil være mer sannsynlig å få hemoroider også. Å forårsake kronisk irritasjon til området kan etter hvert føre til symptomer på hemorroider, og det er en av de tingene som alle disse vanene har til felles.

Noen toalettvaner som synes å være ganske godartede kan imidlertid også føre til hemorroider. Mange mennesker liker å sitte på toalettet i lange perioder for å lese eller bruke telefonene sine. Dette er imidlertid en slags vane som i siste instans kan føre til belastning på undertarmen, selv om det ikke vil føles slik. Personer som tilbringer mye tid på toalettet på toalettet, vil være mer sannsynlig å få hemorroider.

Svangerskap

Kosthold

Larry Cable Guy

Jeg så et tegn en gang som sa "hemorroider bevissthet uke" på legen kontor. La meg fortelle deg om du fikk hemorroider, jeg er sikker på at du er klar over det. Du trenger ikke et tegn for å fortelle noen om det.

Konstant sittende eller stående