skjønnhetstips

Sannheten om cellulitt-cellulitt er ikke bare stor fett

Anonim

Du vet at du skal elske kroppen din, men det kan være vanskelig når du ser og føler de små støtene av cellulitt som stipler armer og ben. Det er bare naturlig å slå på nettet for å få innsikt i disse spesielt stygge fettcellene; Dessverre er internett og til og med aviser og magasiner fylt med feilinformasjon om cellulitt. For eksempel, bare i år, Cosmopolitan utgitt en artikkel som foreslo massasje og peeling som pålitelige rettsmidler for cellulitt, når helsekennene vet sikkert disse triksene ikke virker.

Hvis du virkelig ønsker å se slutten av din cellulitt, må du lære å skille myt fra faktum. Her er noen få vanskelige sannheter om cellulitt som kan hjelpe deg med å si farvel til humpete fett for godt.

Cellulite er ikke bare Chunky Fat

Litt under overflaten, er kroppen din dekket av et lag av bindevev laget hovedsakelig av kollagen. Disse vevene er ment å skille huden skikkelig fra fettet under, men noen ganger kan fettcellene peke gjennom. De fibrøse strengene av bindevev inntrer mens fettcellene stikker ut, og skaper de karakteristiske bumpene av cellulitt.

Noen forskere mener at cellulitt er nært knyttet til hormonell aktivitet. Spesielt kan en reduksjon i østrogen redusere sirkulasjonen til de fjerntliggende områdene i kroppen, som ytre celler i lårene. I sin tur reduserer dette kollagenproduksjonen, noe som fører til misdannet bindevev som gjør at fett kan tippe gjennom. Eldre kvinner nærmer seg overgangsalder pleier å produsere mindre østrogen, noe som kanskje er at eldre kvinner pleier å se mer cellulitt rundt kroppen sin.

Alle kan få cellulitt

Til tross for at kvinner er de oftest kalt pasienter av cellulitt, er menn også utsatt for å utvikle humpete fett - skjønt, ganske vist mindre. Bare ca 10 prosent av mennene kan finne cellulitt på kroppene sine. Dette skyldes den grunnleggende strukturen til kvinners og menns bindevev. Vanligvis er kvinners kollagen formet som en honningkake, noe som gir en større mulighet for fett å rømme utover enn i menns bindevev, som generelt er et tett vevet rutenett av Xs. Likevel kan menn og kvinner av enhver kroppstype ha en genetisk følsomhet for cellulitt.

Cellulite on Woman Belly

Unhealthy Behavior kan gjøre Cellulite verre