skjønnhet

Behandlingene som gir deg vakker hud

Anonim

Alle elsker at huden blir vakker, den ungdommelige huden er alltid elsket, mens mange mennesker gjennomgår kirurgi, er en større andel mennesker ikke villige til å gå gjennom det for å oppnå en vakker hud. Hvis du vil ha den ungdommelige gløden uten kirurgi, er det mange ikke-kirurgiske muligheter for å hjelpe deg med å oppnå vakker hud. Det første trinnet du trenger å ta, er å rådføre deg med en styre-sertifisert hudlege som vil hjelpe deg med å utvikle en sikker og effektiv behandlingsplan som passer best til dine behov.

Nedenfor er bare noen få valg for deg å vurdere:

Hudfyllstoffer:

Disse injiserbare fyllstoffene glatter ut rynker, klumper opp lepper, og sletter små rynker på pannen, mellom brynene eller rundt munnen og nesen. Hudfyllstoffer inkluderer kollagen og hyaluronsyre. Det er ingen gjenopprettingstid som er nødvendig etter denne prosedyren, og resultatene kan vare i fire til ni måneder, avhengig av produktet. De fleste dermatologer føler den optimale alderen for pasienter som begynner å motta hudfyllingsbehandlinger, er mellom 40 og 50 år gamle.

Laserbehandlinger:

Det finnes flere typer laserprosedyrer for huden. Laser resurfacing kan hjelpe forny de ytre lagene av huden ved hjelp av en høy intensitet stråle. Denne behandlingen utføres ved hjelp av lokalbedøvelse for å minimere smerte og ubehag. En annen form for laserbehandling som kan hjelpe deg med å oppnå vakker hud kalles ikke-ablativ laser eller Fraxel. Under denne prosedyren trenger høyintensitets laserstråler inn under hudens overflate uten å forstyrre de ytre lagene. Som med tradisjonell laser resurfacing, kan dette være smertefullt, slik at det garanterer bruk av lokalbedøvelse.

BOTOX:

Denne injiserbare er dermal filler laget av botulinumtoksin og fungerer annerledes enn de tradisjonelle fyllstoffene. BOTOX blokkerer nerver til ansiktsmuskler, begrensende bevegelse i det behandlede området. Ved å redusere muskelsammensetningene, blir rynkene mindre og huden får et jevnere utseende. BOTOX injeksjonsresultater varer i tre til seks måneder.

Undersøk de myriade ikke-kirurgiske hudpleiealternativene som er tilgjengelige for å maksimere resultatene dine. Vakker hud kan være bare en behandling unna.