menneskers helse

Behandlinger for gynekomasti - hva menn må vite

Anonim

gynekomasti

Utviklingen av gynekomasti er vanligvis forbundet med pubertalendringene som ytterligere fører til over utvikling av det mannlige brystvevet. Denne typen problem kan komme i alle aldersgrupper, men det er oftest under pubertet når man gjennomgår hormonelle endringer. Men nå trenger du ikke bekymre deg, siden du lett kan få dette behandlet av en dyktig kosmetisk kirurg som Dr. Joseph Ajaka.

I dag er det ulike typer operasjoner som er laget for rask gjenoppretting og til og med konsumere mye mindre tid. Plastikkirurgi for å kurere gynekomasti-problemet er teknisk kjent som reduksjon av mammaplasti. Gynecomastia tilstand i de mennene som har for mye fett i brystene. Videre kan det være ensidig eller bilateralt, og forårsaker ofte følelsesmessig stress hos mennene.

Derfor er en mannlig brystreduksjon den mest effektive og mest brukte behandlingen for problemet med gynekomasti. Denne typen behandling av kosmetisk kirurgi fjerner overflødig fett fra kjertelvevet for å gjøre brystet flattere, fastere og maskulin.

Det finnes ulike typer reduksjonsmetoder som inkluderer fettsuging, kutte ut overflødig fett eller til og med ved hjelp av en kombinasjon av både liposuksjon og excision. Vær alltid oppmerksom på at du tar behandling fra en styre sertifisert plastikkirurg.

Prosedyre for behandling med gynekomasti

Det finnes forskjellige måter hvor excision brukes som i tilfelle av isola reduksjon, eller brystposisjonering for å gjøre konturen mer naturlig. Inskripsjonsmønstre kan være av ulike typer, men som vil være best for deg, er helt avhengig av de spesifikke kirurgiske forholdene. Det er noen tilfeller der gynekomasti behandles med både teknikkene som er fettsuging og excision.

Så etter at kirurgi er fullført, brukes ulike dressinger på snittene dine, og du vil også bli bedt om å ha på deg et støttetøy for en gang for å minimere hevelse og støtte din nye brystkontur.

Prosedyren er ikke fullført, men etter dette vil du bli tatt med til opprykksrommet, hvor alle sykepleiemedlemmer vil sjekke dressingen din regelmessig og overvåke din puls og blodtrykk regelmessig. Dette vil hjelpe deg med å gjenopprette mre tidlig.

Nå, etter alt denne behandlingen er ferdig, vil legen foreskrive deg ulike smertestillende midler i noen dager for å redusere smerten din. Hvis du føler ubehag under hele denne prosedyren, er det veldig viktig å diskutere det samme med pleiepersonalet eller legen din.

Gynecomastia Recovery Procedure