Tannhelse

Topp 7 Imponerende hjemmehjelpemidler for tørrstikkontakt

Anonim

Kvinnen har tannkrem

For de som har liten ide om dette problemet, kan tørrstikk karakteriseres som vanskeligheter du kan møte etter at tann er fjernet. Tørrstikk fører vanligvis til skarpe smerter som kan vare i ca 3-4 dager. Alvorlighetsgraden varierer fra en til en. Dessuten er det mulig å oppleve andre symptomer, som feber, dårlig ånde eller til og med hovne kjertler.

Som tørrstikk forårsaker mange ubehag i vårt daglige liv, spesielt dårlig ånde, er det en god ide å løse dette problemet så snart som mulig. Selv om hjelp fra leger er verdsatt i behandlingen av mange muntlige problemer, kan du faktisk prøve å behandle dette problemet hjemme med noen enkle naturlige ingredienser. De koster ikke så mye, og de utgjør ingen trusler mot helsen vår.

Her er flere naturlige hjemmehjelpemidler for tørrstikk som har blitt anbefalt selv av profesjonelle eksperter på oral helse.

1. Krydderolje

Krydderolje er det første naturlige hjemmet for tørrstikk som vi ønsker å understreke. Selv tannleger har brukt denne oljen mange ganger over hele verden på grunn av smertestillende og anestetiske egenskaper. De bidrar alle til innsatsen for å lindre smerte. I tillegg vil cloveolje forhindre at smerten øker til andre områder, spesielt i ansiktet ditt.

For å få det til å fungere, trenger du bare å bruke oljen direkte på de områdene du føler deg smertefull med hjelp av bomullspinne. Dette kan gjøres ca 2-3 ganger hver dag.

Likevel rapporteres det at noen mennesker ikke tåler oljens sting. I denne situasjonen er løsningen å blande den med vann først.

Kvinnen har tannkrem

2. Tea Tree Oil

Du foreslås å følge denne metoden 2-3 ganger om dagen hvis du vil unnslippe fra smerten så snart som mulig.

4. Apple Cider eddik