generell helse

Topp 5 Whey Protein Shakes

Anonim

Å velge en protein shake som vil levere kvalitetsproteinet til musklene dine er en viktig prosess for enhver idrettsutøver. Siden markedet for kosttilskudd er fylt med ulike merker og produkter, er det endelige valget veldig vanskelig å lage. Mange brukere vil ikke torturere seg med valgproblemene og foretrekke de populære produktene som Shakeology eller Slim Fast.

Men hvis intensjonene dine om vektstyring er alvorlige, må du gjøre en innsats ved å velge et passende diettprodukt som viser de nødvendige egenskapene.

Proteinet er nøkkelelementet i noen protein shake siden det er et byggemateriale for musklene. Kvaliteten på proteinet påvirker direkte kvaliteten på risten. Følgende kosttilskudd har en felles funksjon - whey protein. Whey er et biprodukt av prosessen med å lage ost. Det er en perfekt proteinkilde for idrettsutøvere, siden det er raskt fordøyelsesmiddel. I tillegg gir det et høyt innhold av aminosyrer som kreves for forskjellige prosesser i kroppen.

100% Whey Gold Standard

Navnet på dette diettproduktet ved optimal næring er virkelig rettferdig. Shake har mottatt en rekke priser for effektivitet og total kvalitet. De optimale resultatene oppnås på grunn av blandingen av tre valleproteinkilder. Som et resultat inneholder produktet 24 g av denne ingrediensen i ett skudd. Shaken kan brukes som et måltid erstatning og et kosttilskudd. Energiværdien av Gold Standard er 110 kalorier. Den er tilgjengelig i ti smaker.

Fase 8 av MuscleTech

En servering av MuscleTech Phase 8 leverer 26 gram av en toppkvalitets proteinblanding som består av syv proteinkilder. Den innovative proteinformelen er rettet mot en umiddelbar tilførsel av protein til musklene etter treningsøkten. På grunn av tilstrekkelig kaloriinnhold (150 kalorier per scoop), blir musklene holdt matet i en betydelig periode etter øvelsen.

Iso-100 ved Dymatize