generell helse

Topp 3 plastikkoperasjonsprosedyrer med kort gjenopprettingstid

Anonim

3 plastikkoperasjonsprosedyrer med kort gjenopprettingstid

Ulike krefter løsner gradvis huden under kjeve og nakke, noe som resulterer i en wattle eller dobbel hake. Reduserer eller eliminerer overflødig hud når det er nødvendig å trimme bort ekstra hud, som igjen arr.

THERMløft og andre prosedyrer som det, kjent som nakkeheiser, arbeider ved å bruke ultralyd og varme på et målrettet område av nakken og undersiden av haken. Kirurgen bruker en stav som overfører begge elementene samtidig, stimulerer kollagenveksten til å fylle inn og trekke tilbake den løse huden. De fleste pasienter trenger bare en behandling. Selv om resultatene ikke alltid er umiddelbare, holder huden stramming i opptil tre måneder etter hvert som kollagen fyller seg.

Bruke fyllstoffer til glatt ut ansikts linjer

Botox har høy navnegjenkjenning på grunn av sin lengde på markedet og dens oppsiktsvekkende opprinnelse. Det er avledet fra botulinumtoksinet, som er giftig for pattedyr. Forskere isolerte imidlertid det lammende aspektet av botulisme og gjorde det til en kosmetisk behandling. Botox fungerer ved å fryse musklene i pannen og utjevne plater som gjør at pannen kan rynke under uttrykk. Det må brukes av en dyktig hånd for å unngå det "frosne" utseendet.

Disse er bare noen av måtene å gjennomgå hudforyngelse uten å måtte håndtere kirurgi. I dag er det mulig å behandle et antall visuelle tegn på aldring uten å gå under kniven.