skjønnhet

Tips for å være motivert etter treningsstudio

Anonim

Alle liker å bli med på treningsstudioet og bli i form, men overtid kan det hende at du begynner å føle deg lav og motivasjon vil gå seg vill på grunn av ulike faktorer som arbeidstrykk, mindre enn forventet innspilling, langsom fremdrift etc.

for å holde spenningen høy da du føler deg lav og hold treningsrommet ditt for å følge treningsplanene og sunne kosthold for å holde kroppen i form, har vi kommet opp med noen enkle tips som kan hjelpe deg med å fortsette og motivere deg til bedre sunn og kroppsstil alltid

Så kom på folk uten ytterligere forsinkelser la oss se rett under hvordan kan vi holde oss motiverte når vi føler at vi slutter å treningsstudioet

1. Spis sunn mat

Etter treningsstudio må du ta riktig næringsrik mat som det virker som drivstoff, slik at du kan spise matvarer som ristede nøtter, proteinrike ting som linser, grillet fisk sammen med tofu forberedt på den beste gassgrillen og holde seg borte fra junk food å holde deg selv frisk og passform. Å gjøre dette vil hjelpe deg med å holde fokus på kroppstrening og oppfordre deg til å fortsette å oppnå dine lange og kortsiktige treningsmål uten noen hikke.

For å gjøre maten god, kan du lage dem i griller, da det vil hjelpe deg med å få best smak av den sunne maten uten å gå på bekostning av helsen din og holde deg motivert.

2. Finn en trenings kompis

For å fortsette å gå på treningsstudio og selv motivert til trening kan du følge med en trenings kompis som din venn som allerede går på treningsstudio som det vil motivere deg til å trene og holde kostholdet ditt sunt for bedre helse og fitness.

Han kan også hjelpe deg med øvelser som benkpress, tung vektløfting i treningsstudio. Sørg for at han er god med deg og også motivert til å ta fitness til neste nivå og ikke fraråder deg mens du jobber med treningsmålene dine. Å gjøre dette vil hjelpe deg med å fortsette å gå på dager når du føler deg lav og lurt.

3. Endre treningsregimer

Mens du trener, kan det hende at du blir lei av treningsrutinen din, slik at du kan gjøre ting interessant igjen, du kan endre treningsrutinen, endre øvelsene du gjør, opt for høy intensitets treningstrening for en stund siden det vil øke kroppsomsetning og utholdenhet. Endre treningstid kan også hjelpe deg som du kan trene om kvelden eller om morgenen, da dette er den beste tiden for trening på grunn av aktivitet i sinnet.

Hvis du ikke liker innendørs trening, kan du bli med på utendørs treningsstudio eller gå til hagen hver morgen for trening, og du kan også lese lavt treningsøkt som yoga, Zumba, aerobic etc. for å varme opp og ha en liten innflytelse i en stund før du kommer tilbake på sporet for intens trening.

4. Analyser fremdriften din

Etter hvert par uker må du analysere fremdriften din ved å sjekke BMI, vekt og kroppsfysisk, da det vil motivere deg til å fortsette. For å holde øye med treningen kan du ta bilder av deg selv etter hver måned for å se endringen i kropps- og treningsnivå. Når du begynner å merke endringene i kroppen din, vil du føle deg opphøyet og god.

Du kan også se på noen motiverende treningsvideoer på internett for å holde spenningen høy for å ta kroppen din til neste nivå og holde deg sunn alltid.

5. Belønn deg selv

Jeg er fast overbevist om at hardt arbeid bør være streng, regelmessig og givende. Så etter en intens treningsøkt på treningsstudioet for å ta deg treningen til neste nivå, er det godt å slappe av deg selv ved å belønne deg selv uansett hva du liker best å lese bøker, spis litt velsmakende grillet mat tilberedt på griller som bruker trekull som det gir god smak til mat etter at du har trent på treningsstudioet, slapp av med litt uformell turgåing, jogging, svømming, et spill med basketball, nyt spa-økten, lytt til musikk, se på filmer etc. for å få kroppen og sinnet avslappet til neste treningsøkt og bedre dag på jobb.

Håper du liker tipsene som er delt ovenfor for å være motivert etter treningsøktene for å fortsette med treningsregimet ditt for bedre helse og kroppslig fitness. Del dette med vennene dine for å holde dem motiverte og deres humør høye mens de forfølger sine treningsmål.