Tannhelse

Tips for å få et blendende smil og stor oral hygiene

Anonim

Platinum dental kirurgi: Kosmetisk tannlege

God munnhygiene er viktig for å gjøre et godt smil. Med dårlig munnhygiene, inviterer du en rekke tann- og medisinske problemer som senere kan ta bort alle sjarmene til smilet ditt. Faktisk betyr et forfall i oral pleie at du er utsatt for tannkjøttsykdom, sprø tenner, tap av ben og så videre.

Enda verre, ikke å ta ordentlig munnpleie kan føre til en rekke andre medisinske problemer som slag, hjertesykdom og så videre. Så fokus skal være på å få regelmessige kontroller gjort og å følge muntlige omsorgstips flittig. Veien til god tannhelse begynner med grunnleggende muntlig pleie hjemme.

Her er tips for å holde smil og munnhygiene stor -

Riktig Pensling

Det er ingen erstatning for å pusse og rense tennene, og du bør vite det godt. Legene sier at du bør børste minst to ganger om dagen og puss partikler, bakterier og bakterier ut av munnen. Ved siden av tennene må du også bore overflaten av tungen din for å unngå dårlig ånde.

Tanntråd

Børsting er bare ett aspekt av morgenen som gjør opp jobb for å opprettholde din munnhygiene. Du må også tømme tennene for å få matpartikler fjernet fra mellom tennene. Flossing blir viktig fordi børsting alene ikke er nok til å nå dyp og rense våre partikler som forårsaker skade.

Unngå for mye alkohol, kaffe og brus

Leger anbefaler å begrense mengden alkohol, brus og kaffe som de fører til tannråte og tannkjøttsykdom. De er heller ikke gode for dine perlehvite tenner, ettersom de ofte etterlater flekker og farger. Så hold deg unna for mye av sukkerholdige gjenstander og opprettholder din munnhelse på ønsket måte.

Rengjør tungen din

Det er dårlig vane å ikke rense tungen din. Ikke rengjøring av tungen overflaten daglig kan påvirke tannhelsen på en flott måte. I tillegg kan det føre til dårlig ånde, og du kan kanskje ikke opprettholde din munnhelse på en ønsket måte. Så bør du pusse, floss og rengjør tungen daglig.

Få de riktige dosene av vitaminer og mineraler

Tennene trenger næring på samme måte som andre kroppsdeler gjør. De trenger kalsium, vitaminer, mineraler og andre verdifulle stoffer for å forbli sunn og sterk. Så, prøv å spise mat og varer som oppfyller kroppens behov for mineraler og vitaminer. Spis mat som yoghurt, ost, melk etc.

Bruk munnvann

Du bør unngå å rense munnen med vann etter børsting. Bruk heller munnvann, slik at tannpastaens dyder ikke blir skyllet ut så lett. Munnvann kan hjelpe til med å drepe bakterier i munnen og la deg opprettholde oral hygiene av ønsket variasjon. Men hvis du følger alle andre tannlegeplaner, vil det ikke gjøre mye forskjell om du bruker munnvann.

Ikke ignorere tannproblemer

Mange mennesker er vant til å ignorere tannproblemer og håper ting blir bedre på egen hånd. Det er en feil strategi som du bør umiddelbart konsultere den beste tannlegen selv når du har tannpine av mindre variasjon. Ikke ignorér kjeve smerten også.

Besøk din tannlege

Du bør besøke tannlegen regelmessig eller minst to ganger i året for sikker. På denne måten får du tannreglene dine gjort på en grundig måte. Plus, noe tannproblem er funnet på et tidlig stadium, og en gang diagnostisert, vil tannlegen behandle den og hjelpe deg med å leve et sykdomsfritt liv. Slik tar du et riktig skritt mot å lede et sykdomsfritt liv der ingen tannproblemer kommer til å trøste deg i det hele tatt.