skjønnhetstips

Tips for DIY Hudpleie - Oppskrifter Innvendig

Anonim

Har du noen gang tenkt på å bytte fra konvensjonelle hudpleieprodukter for å gjøre din egen naturlige måte? Annonser vil gi inntrykk av at hylleprodukter som selges i apotek butikker har alle ingrediensene som trengs for å holde huden frisk. Ulempen med disse vanlige hudpleieprodukter er at du aldri vet hvordan de kom til å være - hvis giftige ingredienser eller skadelige kjemikalier ble brukt når de ble gjort.

Bare merker som Premiere Dead Seawhich bruker naturlige elementer fra, som navnet antyder, Dødehavet, i utviklingen av deres produkter kan stole på. Du vil oppdage at hjemmelagde hudpleieoppskrifter er mye bedre og sikrere. Det betyr også at du får brukt mindre penger på hudpleie. Her er noen av DIY hudpleie oppskrifter, takket være Premier Dead Sea.

  • Avgiftende ansiktsmaske

ingredienser

4 kapsler aktivert trekull
½ kopp bentonitt leire
1 ss havremel (finmalt)
1 ss grønn te (fint malt)
1 ss hibiskus (finmalt)
1 ss rosehips (finmalt)

Veibeskrivelse

  • Bland godt alle pulverene i et glass eller en trebøtte. Ikke bruk ikke-metallredskaper (for å unngå deaktivering av negativ ladning i bentonitt leire).
  • Du må oppbevare ansiktsmasken i en plastbeholder eller et glass på et kjølig, mørkt sted.

Bruk avgiftningsmasken

Bland en eller to spiseskjeer i pulverlaksemasken med to til fire spiseskjeer med hydrosol. (Du kan også bruke urtete, yoghurt, melkehunne eller fersk juice til ekstra varme). La slammet sitte i fem minutter, og bruk det til din ansikt. La masken holde mellom 15 og 20 minutter, spray ansiktet med enten hydrosol, vann eller toner når det begynner å tørke eller stramme. Skyll ansiktet forsiktig med en klut og deretter bruk en fuktighetskrem (for å lukke porene og lås i fuktigheten).

Bruke en maske med jevne mellomrom vil gjøre underverk til ansiktshuden, som forklart i denne YouTube-videoen av Niki Murphy, en skjønnhets- og moteguru.

  • Anti-rynke salat

Denne energigivende fruktsalaten er fullpakket med antioksidanter, som beskytter huden mot solens ultrafiolette lys. Det øker også sirkulasjonen for å bidra til å levere viktige næringsstoffer til huden. Start dagen på et vakkert notat ved å spise det til frokost.

ingredienser:
½ kopp ferske blåbær.
½ kopp friske jordbær
1 kiwi, skrelt og hakket
½ kopp granateplefrø
½ kopp økologisk appelsinjuice
1 håndfull hakkede valnøtter

Veibeskrivelse:
Bland de fire første ingrediensene i en liten bolle. Hell appelsinjuice over blandingen og dryss med valnøtter.

  • Basil Toner

Denne oppskriften passer best til de som er utsatt for akne. Basilikumet fungerer som et antiseptisk middel, hjelper til med å bli kvitt akne-forårsaker bakterier, og forbedrer sirkulasjonen til huden.

ingredienser:
3 ss tørket basilikumblader
1 kopp kokende vann

Veibeskrivelse:
Bland de oppbrente tørkede basilikumbladene i en kopp kokende vann. Når blandingen er avkjølt, stram ut bladene, legg det i en sprøyteflaske og dryss huden din. Bruk en bomullspute til å bruke toneren rundt ansiktet ditt. Gjenta dette daglig før rensing.

  • Coconut Deep Conditioner

Denne oppskriften holder håret glatt, skinnende og hydrert med denne naturlige kondisjoneringsbehandlingen; gjelder det en gang i uken.

ingredienser:
½ kopp majones
1 ss kokosnøttolje
1 ts kokosnøtt ekstrakt

Veibeskrivelse:
Bland alle ingrediensene sammen, applicer og dekk hodebunnen med en plastfolie (som Saran Wrap). La på i 20 til 30 minutter, og skyll deretter håret grundig.

  • Sea Salt Scrub

På samme måte som Premier Dead Sea bruker salt fra Dødehavet for å lage hudpleieprodukter - de har selv sin egen strand, Dødehavet Premier Ein Bokek-stranden på tur Advisor - du kan også lage din egen. Salt fra havet har næringsstoffer og mineraler som kalium, kalsium, magnesium og natrium som er gunstig for huden din. Havsalt har antiinflammatoriske egenskaper og bidrar til å redusere irritasjon, beroliger huden og balanserer oljeproduksjonen. Her er en oppskrift på en hjemmelaget skrubbe.

ingredienser

2 teskje ekte salt

4 teskjeer rå honning

Veibeskrivelse

Bland rå honning og ekte salt i en liten bolle. Påfør blandingen jevnt for å rense huden. La det være slik at det blir 15 minutter og skyll deretter.

Det finnes utallige andre oppskrifter for disse naturlige hudpleieprodukter. De er alltid trygge og miljøvennlige. Hvis du ser frem til å lage produktene for deg selv, må du kontrollere at de er ubehandlede og uten skadelige kjemikalier eller noe kunstig. Årsaken til dette er at jo nærmere naturen det naturlige hudproduktet er, desto mer vil huden din ha nytte av det.