Tannhelse

Tips for omsorg for barnets tenner - Dental tips

Anonim

Tips for omsorg for barnets tenner

  1. Hvert halvår trenger barnet ditt å besøke tannlegen. Disse to ganger om året vil besøkene gi barnet en eksamen og en tannrengjøring og fluorbehandling. Det er viktig å opprettholde disse besøkene, siden tannlegen kan ta noen form for problemer før de blir alvorlige.

  2. Barnet ditt må ta godt vare på sine tenner hjemme som mulig. Dette krever ikke bare god børsting, det krever også forbedringer i andre områder av livet også. Som foreldre er det opp til deg å sørge for at de pusser, flosser og spiser og drikker riktig.
  3. Pensel i to minutter, to ganger per dag. Tannbørster er tilgjengelige for å gjøre dette to-minutters tidsmerket lettere, for eksempel de som synger eller forteller vitser til tiden for å stoppe børstingen. Disse morsomme tannbørstene er veldig gode for yngre barn.
  4. Flossing er også noe som et barn bør gjøre for å holde munnen og tennene sunne. I en alder av seks bør et barn være i stand til å tømme sine egne tenner; og de burde.
  5. Se hva barnet ditt spiser og drikker. Soda og sukker spiser vekk på emaljen av tennene og forårsaker også hulrom og mange andre problemer. Unngå disse elementene så mye som mulig. Tilby barnet ditt frisk frukt til mat og vann å drikke.

Disse er bare noen av de beste tipsene fra din barnedatør som vil hjelpe barnet ditt med det beste innen oral helse.