generell helse

Disse metodene vil hjelpe deg med å slutte å røyke

Anonim

Slutte å røyke nå

Mange har prøvd, men kunne ikke lykkes med å slutte å røyke fordi de har blitt deres vaner, og de har ikke klart å finne den rette metoden for å slutte å røyke. Det er et kjent faktum at røyking forårsaker massevis av brudd på helsen vår, og selv om vi bor rundt røykere, har det en alvorlig effekt på hjernen vår. Det er flere metoder for å lykkes med å slutte å røyke, men det avhenger av individet, det som virker for meg, kan ikke fungere for deg. Derfor skal alle som ønsker å slutte å røyke, prøve ut all mulig metode de kan, og se hvordan det går.

Jeg vil diskutere disse to metodene som har vist seg å fungere for mange mennesker, og jeg vet at det kan fungere for deg også hvis du bare kan prøve og være fokusert. De kalles alternativ metode for å slutte å røyke fordi de er forskjellige fra den vanlige bruken av stoffet for å slutte å røyke. Ikke glem at du kanskje også trenger hjelp fra din lege.

Ta en titt på fakta om røyking og statistikk om hvem som vil avslutte vanen.

  • Om lag 40 prosent av befolkningen som forsøker å slutte å røyke, valgte en alternativ metode.
  • Årlig forsøker omtrent halvparten av de nåværende røykere å slutte å røyke i minst en dag.
  • Færre enn 50 prosent av personer som forsøker å slutte å røyke, velger narkotikarelaterte metoder.
  • Det er omtrent 51 millioner aktive røykere i Nord-Amerika.

røyke

1. Hypnose

Hypnose er den mest populære alternative metoden som brukes til å slutte å røyke. Mens det endrer sinnstilstanden, antas hypnose å være en trygg og avslappende praksis. Dette valget ga bedre langsiktige resultater enn mange andre måter. Omtrent 20 til 45 prosent av røykere som valgte hypnose forblir røykfrie seks måneder til ett år senere.

2. Akupunktur

Akupunktur er det minst populære valget av alternative tiltak for å slutte å røyke, men det er generelt det mest effektive. For hjelp med røykeslutt, blir akupunkturbehandling vanligvis levert ved å plassere nålen rundt øret. Akupunkturens hovedfokus er å behandle irritabilitet og rastløshet som følger med nikotinuttak. Selv om det kanskje ikke er det mest populære alternativet, viser forskning at røykere som gjennomgår akupunktur, var tre ganger mer sannsynlig å forbli røykfrie seks måneder til ett år etter å ha sluttet vanen.

Den virkelige tingen er å slutte å røyke vane, måten du går på å oppnå som vil avhenge av ditt valg. Det er best å velge den metoden som vil fungere best for deg og dine individuelle helsemessige hensyn. Det er muligheter for å gå kaldt-kalkun, ved hjelp av narkotikarelaterte hjelpemidler som tannkjøtt og hudflater, eller å ta en ikke-tradisjonell sti og prøve akupunktur eller hypnose.