seksuell helse

Testikkel smerte, penis smerte og utslipp ??? 4 mulige årsaker

Anonim

Mannlig organsmerter, utslipp fra penis og testikkel smerte som er tilstede i en mannlig pasient, skyldes vanligvis en av fire vanlige infeksjoner. Gutter som opplever noen eller alle disse symptomene, bør planlegge en avtale med en lege for analyse og behandling; Generelt kan disse forholdene vanligvis behandles ganske enkelt med de riktige medisinene.

Selv om ikke alle angrep kan forebygges, kan en sunn fornuftig tilnærming til personlig pleie og penishelse hjelpe menn å redusere sjansen for å treffe en smertefull tilstand.

Testikkel smerte, smerte i penn og utladning

En urinveisinfeksjon, eller UTI, er en infeksjon i urinrøret og / eller blæren. En UTI er normalt forårsaket av bakterier som beveger opp urinrøret eller urinveiene. Ulike symptomer i tillegg til penis smerte, utslipp fra urinrøret åpning, og testikkel smerte kan inkludere brennende på urinering; hyppige oppfordrer til å urinere uten mye frigjort; og smerte i lav rygg, under biffen.

Urinveisinfeksjoner mest tid er vanskelig å behandle; behandling inkluderer å ta antibiotika, drikke mye væsker - spesielt vanlig vann og / eller tranebærjuice, og urinere ofte for å fjerne blæren og fjerne infeksjonen.

Chlamydia

gonoré