Tannhelse

TePe Interdental børster - Ukomplisert Alternativ av smertefull flossing.

Anonim

Tepe Interdental pensler

Tepe Interdental pensler

Tepe Interdental pensler

Slike børster er spesialdesignet med små og myke, fleksible børsterbørster som lett kan komme inn og bevege seg inne i kompliserte hull i tannkjøttet. Det fungerer uten å skade strukturen i tann så vel som tannkjøttet. De fleste av disse børstene er gjenbrukbare og varer i lengre periode.

Bruken av Interdental børster er ganske enklere at du må flytte den lateralt ved siden av Interdental gap og langs tannkjøttet linjer også. Men når du bruker interdental børste, vær alltid forsiktig med å aldri presse det hardt, da det kan skade tannkjøttet og også føre til blødning. Du må sørge for at du bruker riktig størrelse på kammen som større enn ønsket størrelse, også kan forlenge hullene mellom tennene. Rådfør deg med tannlegen din for å vite hvilken størrelse som passer best for deg.

Tepe interdental børste tilgjengelig i forskjellige størrelser med utgangspunkt i 0, 4 mm, 0, 45 mm, 0, 5 mm, 0, 6 mm, 0, 7 mm, 0, 8 mm, 1, 1 mm og 1, 3 mm. Det er ganske naturlig at man kan kreve mer enn en størrelse Tepe interdental børster for å rengjøre forskjellige hull mellom tennene. Ved å bruke en slik børste kan du gi frisk pust og sunne tenner med problemfri oral tilstand i lengre tid.

Tepe Interdental blir en av de mest trendy alternativene for å rengjøre tennene og oppmerksomheten for tannhelsen. I motsetning til andre tannbørster er Tepe tannbørster lite mer enn bare et fancy verktøy, det fungerer faktisk bra for å gi kvaliteten på rengjøring. Og det positive som er knyttet til denne tannhelsen er at det ikke vil skade tann eller tannkjøtt på samme måte som tanntann.