Tannhelse

Ti matvarer som kan hjelpe til med å maskere dårlig ånde

Anonim

Mange av oss må takle pinlige øyeblikk for å bli forbudt av mennesker bare på grunn av den dårlige lukten som kommer fra vår munn hver gang vi åpner munnen vår for å snakke, uansett hvor viktig det vi vil si er. Siden det er en løsning på alle problemene, er det en løsning, eller rettere sagt, det finnes løsninger på vårt problem med dårlig ånde-mat som hjelper deg med å løse dette problemet, hvorav noen vil bli oppgitt nedenfor:

Matvarer som kan hjelpe til med å maskere dårlig ånde

Som et resultat av desinfiserende og deodorant aktiviteter, er grønn te veldig effektiv til å maskere dårlig ånde. Det har også antibakterielle effekter som går mot bakterier i tennene dine.

urter

Som et resultat av deres høye sure innhold, gjør citrusfrukter en svært effektiv jobb i maskeringen av dårlig ånde. De har også en behagelig lukt som også kan hjelpe til med å dekke opp ditt dårlige pust, og det koster også massen å spise masse. Meget høy i vitamin C, de blir best spist eller gjort til ren juice uten tilsatt sukker for å få maksimal fordel.

Yoghurt

De reduserer mengden hydrogensulfid som er et avfallsprodukt av bakterier som forårsaker dårlig ånde. Se alltid ut for yoghurt som er sukkerfrie og de som inneholder aktiv kultur og probiotikaer; de er effektive i å bekjempe dårlig ånde. Selv om de ikke fungerer umiddelbart, på slutten av det hele, ville tålmodigheten betale seg.

Kanel

Den inneholder essensielle oljer og er svært effektiv i maskering dårlig ånde. Det er forskjellige måter gjennom hvilken kanel kan brukes til å maskere dårlig ånde. Tygge pinnen eller bruk en kanel munnvann ved å løse en teskje kanelpulver og litt honning i varmt vann og deretter gjøre blandingen. Dette bør gjøres om morgenen, for å holde pusten frisk for resten av dagen.

mints

De hjelper i spyttproduksjon som igjen bidrar til å fjerne stoffene som forårsaker dårlig ånde fra munnen. Minter inneholder klorofyll og de bidrar til å maskere dårlig ånde effektivt.

epler

Dette er den mest naturlige og billig måten å bekjempe dårlig ånde. Når du drikker vann, vasker det ned bakterier og matpartikler som kan være dvelende i munnen etter et måltid. Å holde hydrert hjelper i spyttproduksjon som inneholder oksygen som hindrer veksten av bakterier. Derfor trenger man å drikke vann fra tid til annen.

Tyggegummi