Tannhelse

Lære dine barn hvordan å børste

Anonim

Barna generelt hater enten å pusse tennene sine, eller de kan bare ikke bry seg mindre. Det er imidlertid viktig å lære barna hvordan du børster deres tenner for å unngå dental og andre helseproblemer. med liten tålmodighet, kreativitet og et nyttig verktøy, bør du kunne få barna til å pusse tennene med en gang.

Lære dine barn hvordan å børste

Det er relativt enkelt å lære førskolebarn, så lenge det er morsomt for dem og gjøres gjennom rytme og rim. La barna dine vite at det er bakterier som vi ikke kan se leve på tennene deres, og det er viktig å bli kvitt dem. Du kan til og med lage en sang om tannbørsting.

Når du lærer barna dine hvordan du skal børste tennene, må du først vise dem den optimale måten å gå om det. Når du har vist opp og ned, rund og avrundet prosess med børsting av pærehvite, gi barna barna sine børster og la dem prøve. Når de er i stand til å gjøre hele børsteprosessen selv, gjør arrangementet og spennende og glædelig en. Klap og hei på barna dine. Fortell andre familiemedlemmer hvor gode barna var og få dem til å hylle barna også. Få barna dine til å vise andre familiemedlemmer hvordan de også kan børste sine tenner.

Ting å gjøre:

  • Vis dem hvor begeistret du er om børsting, og bli enda mer begeistret når de børster.
  • Hjelpe å gjøre børsting en god opplevelse.
  • Spør dem om å vise deg hvor godt de kan pensle sine tenner.
  • Gjør det et poeng å vise andre familiemedlemmer hvor gode barna kan pensle sine tenner.

For karakterer K-3

Barn denne alderen lærer ting gjennom presentasjon og duplisering. Gi barna dine beskjed når du pusser tennene dine, forklarer ting for å få bedre resultater når du går. Kom opp med kreative analogier: Plakk er skjulte bugs som spiser tennene dine bort. Den eneste måten å fjerne dem på er å pusse tennene dine

Aktiviteter å gjøre:

  • Gi regelmessig barna dine til å se deg selv børsting.
  • Vær stabil med børstetider
  • Lag kreative analogier eller forklaringer om rengjøring av tenner

Graderte 4.-6

For denne alderen er det ingen bedre måte å effektivt lære ungene dine å børste sine tenner enn å vise dem hva som skjer hver gang en person ikke børster sine tenner. Samle bilder av folk tenner som har alvorlig forfall. Eller bedre, få bilder av menn og kvinner med rote tenner. Under dine besøk til tannlegen, lær barna om riktig børsting ved å be om bilder av menn og kvinner som ikke børster tennene sine og forklarer dem. Dette skjer med folk som ikke børster sine tenner.

Du kan også legge til at det er helserisiko når de ikke renser tennene sine. Noen av disse inkluderer tannkjøttsykdommer som gingivitt (hovent eller betent gummi), periodontitt, tannkjøttinfeksjoner, benbrudd og tanntap. Det har også blitt funnet at tannkjøttsykdom er en sannsynlig risikofaktor for hjertesykdom og hjerneslag for voksne.

aktiviteter:

  • Spør tannlegen din om å dele historier, bilder og informasjon om farene ved ikke å pusse tenner.