barn helse

Lære barn Hvordan å elske og sette pris på trening

Anonim

Lære barn Hvordan å elske og sette pris på trening

Lære barn Hvordan å elske og sette pris på trening

Forstå hvordan barn trener

Når voksne ønsker å trene, går de vanligvis til treningsstudioet eller løfter vekter. Med barn er det definitivt annerledes. Trening for barn betyr å spille og bli fysisk aktiv regelmessig. Barn trener under skoleferier, treningsstudio, sport, dansepraksis eller mens du spiller spill som tag.

Å få barna til å engasjere seg i fysisk aktive aktiviteter kan hjelpe dem med å bli vant til å leve en aktiv livsstil. Dette hjelper dem å utvikle sterkere bein og muskler, slik at de kan løpe eller hoppe raskere. Det holder også kroppen sin og hjelper med å kontrollere kroppsfett. Dette reduserer risikoen for overvekt. Når de blir eldre, vil de ikke ha type 2 diabetes, høyt blodtrykk og kolesterolnivå. Det forbedrer også deres selvtillit og hjelper dem til å samhandle med mennesker bedre.

Gjør dem leke

God aerob trening for barn inkluderer basketball, sykling, skøyter, inline skating, fotball, svømming, tennis, turgåing, jogging og løping. Disse øvelsene øker pusten og sirkulasjonen. Styrkeaktiviteter for barn inkluderer å gjøre push-ups, mage crunches, pull-ups og andre øvelser som hjelper tone og styrke muskler. Disse øvelsene er imidlertid ikke gjort uten tilsyn av en erfaren voksen. Få barna til å strekke seg i form av å gjøre vognhjul, nå for leketøy eller praktisere en splittelse. Stretching forbedrer fleksibiliteten og muliggjør enkel bevegelse av ledd og muskler.

Barn bør få ca 60 minutter eller mer av fysisk aktivitet daglig. For småbarn bør treningen vare i 1 ½ time per dag. For førskolebarn, bør de bli aktive i 2 timer. For skolealder bør treningen vare i 1 time eller mer for å bli brutt i blokker på 15 minutter hver.

Tipsen er å få barna til å delta i en rekke aktiviteter som passer for deres alder. Du bør også etablere en vanlig tidsplan for barnets fysiske aktivitet. Gjør fysisk aktivitet en daglig rutine og la barnet velge oppgaver som krever fysisk aktivitet som å ta trapper i stedet for heisen. Også, hold disse fysiske aktivitetene morsomme ikke bare for barnet ditt, men for deg.

Ikke hold dem inaktive

Problemet i dag er at mange barn blir mer og mer stillesittende. Dette er på grunn av tv og videospill. Disse aktivitetene tillater barn å sitte ned i lengre perioder enn å være fysisk aktiv. En måte å gjøre barna dine beveger seg er ved å begrense tiden for å se på TV eller spille videospill. American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler at barn under 2 år ikke bør se på TV, og barn eldre enn 2 år burde se på TV i bare 1 til 2 timer om dagen.

Gi dem rett

Barnet ditt kan ikke bli aktivt hvis han eller hun mangler god ernæring. Gjør han eller henne et balansert kosthold fylt med næringsstoffer og den rette balansen mellom karbohydrater, proteiner og fett. Kosthold er viktig i å bygge og reparere kroppsvev, spesielt under og etter trening.

Sette et eksempel

Hvis du vil at barna skal trene, hvorfor trener du ikke også? Angi et eksempel for barnet ditt, slik at barnet ditt følger sunne vaner uten at du selv innser det.