kreft

Symptomer og årsaker til brystkreft

Anonim

Normal 0 falsk false falseEN-US X-NONE X-NONE

Symptomer og årsaker til brystkreft

Mammogram, ultrasonografi, kirurgisk biopsi, aspirasjon er få av prosedyrene for diagnose av brystkreft. Tidligere historie om brystsykdom, reproduktiv og menstrual historie, kostholdsfaktorer, strålingseksponering, alder, rase osv. Er de få faktorene som øker risikoen for å utvikle denne sykdommen.

Det kan være flere årsaker til brystkreft, og det er symptomer på å gjenkjenne dem. Disse symptomene må være kjent for alle, slik at hvis noen noen finner noe galt, kan du umiddelbart kontakte en lege. Få av symptomene og årsakene er oppført nedenfor:

Symptomer på brystkreft:

2: Endring i størrelse, form eller følelse av bryst eller brystvorte som å ha rødhet eller dimpling eller puckering som ser ut som huden på en oransje kan være symptomene på kreft.

3: En annen alvorlig komplikasjon av brystkreft er metastase, dvs. celler fra en svulst avbrytes og beveger seg til andre områder av kroppen, enten gjennom blodet eller lymfekarene, vevet på nye, muligens fjerne steder som i dette tilfellet er det vanligst til lymfeknuter, lunger, lever, bein, hjerne og hud.

4: Uvanlig utslipp fra brystvorten som kan være blodig, klar eller av en annen farge, vanligvis forårsaket muligens på grunn av kreft.

5: Symptomer på avansert brystkreft kan inkludere brystsmerter eller ubehag, hevelse i armhulen ved siden av brystet, hudsår, vekttap, bensmerte etc.

Årsaker til brystkreft: