miste / få vekter

Slå på treningsrutinen din. Dette fallet med en personlig trener

Anonim

Mann og kvinne isolert på en mørk bakgrunn

Det er ingen tvil om at trening bør være en viktig del av din livsstil. Regelmessig trening har vært kjent for å bidra til å øke energi, hjelpe vekttap, og til og med hjelpe deg med å leve lenger, så hvis du ikke allerede har en treningsrutine, er det nå på tide å starte. Hvis du trener regelmessig, bør du spørre deg selv om du får mest mulig ut av din nåværende treningsrutine? Enten du tilhører et treningsstudio eller er ny i fitness, kan din styrke, helse og velvære nå nye nivåer i høst med hjelp av en personlig trener.

Mange tror at de kan få like mye ut av å trene på treningsstudioet alene som de kan trene med hjelp av en kvalifisert personlig trener; Det er imidlertid bare sant for en svært liten, vellykket prosentandel av befolkningen. De fleste har rett og slett ikke kjennskap til, erfaring, tid eller kjører for å utføre sine øvelser på en måte som vil: få resultatene effektivt, hindre dem i å bli skadet og presse dem for å holde de gode vaner tilbake.

Fordelene ved personlig opplæring langt overveier kostnadene.

Spør deg selv: "Når jeg er på treningsstudioet, skyver jeg meg selv? Er jeg absolutt positiv Jeg fullfører øvelsene mine riktig og trygt? Har en utdannet profesjonell noensinne rettet meg? "Hvis svaret på noen av disse spørsmålene er" Nei ", vil du dra nytte av regelmessige avtaler med en anerkjent personlig trener som de som er på Eagle Ridge Fitness i Vancouver, BC-regionen. Når du er med en personlig trener, får du mest mulig ut av hvert sekund av treningsmedlemskapet ditt. Personlige trenere hos Eagle Ridge Fitness sørger for at klientene er ansvarlige for deres treningsregime, både ved å gi dem motivasjon til å komme opp for avtaler, og ved å holde dem pumpet og beveger seg gjennom treningsøktene selv.


Å finne den rette treneren er lett når du vet hva du skal se etter. Søket etter den riktige treneren begynner når du etablerer et klart sett med treningsmål. Hvis du har en kortfattet ide om hva du ønsker å komme deg ut av trening, bidrar det til å begrense treningsmulighetene dine. For eksempel, hvis du vet at du vil bygge muskel eller gå ned i vekt, se etter en trener som har kompetanse i området du vil jobbe med. Når du har et par potensielle kandidater, må du møte trenerne for å sikre at de passer bra for deg. Les deres anbefalinger og klientanmeldelser for ytterligere bakgrunnsinformasjon og sannkritikk. Ikke vær sjenert fra å spørre dine trener spørsmål. Basert på hvordan de svarer, vil du vite om de passer godt til dine behov.


Slå opp treningsrutinen din i høst med en personlig trener. Den rette treneren vil forberede deg med verktøyene som trengs for å forvandle kropp og helse, ved å utvikle et individuelt program som tilfredsstiller dine behov og mål. Treneren din vil kunne møte deg på hvilket nivå du begynner på, slik at de kan hjelpe deg med å gå videre og fortsette å møte og overgå dine treningsmål - uansett hva de kan være. Tross alt, hva må du tape - annet enn vekt?