generell helse

Historier om surrogat, Ukraina

Anonim

FOTO RETTIGHET AV STACY HAYWARD

Å velge å få barn via surrogatitet kan noen ganger vise seg å være et vanskelig valg. I de siste årene har Ukraina bevist sin pålitelighet i virksomheten om surrogat. Med progressiv lovgivning, utmerket medisinsk behandling og lavere kostnader, har det blitt et valg for par over hele verden. Vi snakket med to par og en surrogatmor for innsiden på hva som egentlig var å forvente med surrogat i Ukraina

Chris og Megan Doucy

"Da jeg kom på college, var han ikke lenger på radaren min, jeg var så opptatt med skolen." Megan husker da da hun måtte komme hjem til sin hjemby for å ta vare på sin svilte mor. Hun løp inn i Chris på den lokale matbutikken, og de "nettopp begynt å snakke". Deres forhold fortsatte de neste månedene, og et og et halvt år senere ble de gift. "Det var for fire år siden, og ingenting har forandret seg for meg." Megan sier, "han er akkurat den personen jeg vil være med i livet mitt". Noen år etter ekteskapet bestemte Megan og Chris at de ønsket å prøve en baby. Etter måneder med å prøve, virket det som om det aldri ville fungere, og da en dag "den lille pinnen var blå! Jeg har aldri vært så spent i livet mitt. Jeg ringte umiddelbart Chris på jobb "

"Min foreman ga meg egentlig dagen fri" Chris husket selv at hans medarbeidere var begeistret for det, da han "ikke kunne slutte å snakke om det. Det var så viktig for oss å få barn. Vi var klare, og vi visste at vi ble laget for å være foreldre. "

Flere måneder i svangerskapet ble Megan syk og de mistet sitt barn. "Jeg var helt ødelagt. Jeg kunne ikke komme ut av rommet mitt, eller gå på jobb. Det var fryktelig. "Chris kommenterer ikke her, men gnier i stedet en hånd over Megans rygg og nikker. "Vi tenkte på å prøve igjen" han kaster til slutt, "men det var for vanskelig for oss, tanken på

.

du vet, det virker ikke. "En venn av familien foreslo at de ser på surrogat. "For oss som var absolutt det beste alternativet" fortsetter han, "for Megans helse og begge våre lykke. Vi bestemte oss for å gå gjennom en surrogat byrå som var fra Ukraina fordi det er veldig glatt. Den ukrainske lovgivningen som omgir den, gir stor fornuft og de har fantastisk medisinsk hjelp til surrogatmødrene. "Så Megan og Chris tok sjansen. Ni måneder senere har de en vakker, sunn og lykkelig baby jente, Adeline. "Hun er alt mitt" Megan gushes, holder barnet forsiktig mot brystet hennes. "Det er den mest fantastiske følelsen, å være forelder. Å vite at denne lille muffinen er min og Chris '. Liker, helt vår. Fordi vi fortsatt kunne bruke Chris 'sædceller og eggene mine, er Adeline helt vårt barn. 100% Doucy ".

"Som noen ganger er det litt av en håndfull" Chris interjects "kanskje neste gang vi legger til litt noe annet!"

FOTO RETTIGHET AV STACY HAYWARD

Natalie og Alice Taylor

De møttes på en nattklubb da de var 18, og som Alice sier "det var kjærlighet ved første kamp." Natalie giggles i minnet " Vi sloss ikke, " sier hun plutselig, "Alice bartenderte på en helt ny bar som hadde åpnet en blokk unna kontoret mitt og jeg var ute å ha drinker med kolleger. Noen fyr krasjet inn i en annen og sprang hans drikke eller noe, og de to kom inn i den. "

"Min bouncer var utenfor å håndtere et annet problem, og jeg prøvde å bryte det opp selv" Alice innrømmer at det ikke gikk veldig bra. "Så plutselig ser jeg denne nydelige, brennende rødhåret stormen og begynner å cussing begge dem ut. De stoppet i sporene sine, og jeg stoppet i min. Hun var den vakreste kvinnen jeg noensinne hadde sett. "Natalie sier at Alice kjøpte henne en drink for hennes heltemod og resten var historie. Alice og Natalie har vært partnere i åtte år og kjøpte sitt andre hjem i januar. "Vi visste at vi ønsket et sted større for Leo å vokse opp" Leo, Alice og Natalies to år gamle sønn ble oppfattet via surrogat. "Du kan fortelle av håret hvem egget de brukte" Alice vitser. Leo sitter rolig på teppet som spilles med en lavine av blokker og små leketøy. "Han er en så glad gutt, han var en veldig enkel baby også. Aldri gråt, elsket å sove. Han er fantastisk, vi er veldig heldige. "Natalie stråler i retningen på det likemom skarpe hodet barnet. Natalie og Alice sier at deres viktigste motivasjon for å gå med et surrogatprogram i Ukraina var kostnaden. "Det var veldig rimelig i forhold til andre programmer vi så på."

Selv om surrogacy Ukraina lovene gjelder for heterofile ektefeller for felles forvaring, beholder den biologiske foreldre lovlig alle foreldres rettigheter. "Alice måtte søke om vaktskap da vi tok Leo hjem, så hun var ikke på sitt første fødselsattest. Jeg tror den delen som var veldig vanskelig, måtte vente et par uker til vi var i stand til å få ham hjem hos oss. Vi måtte søke om (Leo) pass i Kiev ved ambassaden. DNA-tester og fødselsattestet samt noen av de medisinske dokumentene fra IVF og min eggdonasjon var påkrevd. Det var ikke så ille som vi begge forventet, men da ønsket vi bare å være hjemme hos ham. Heldigvis var byrået vi gikk gjennom (ilaya) vi gikk gjennom, virkelig fantastisk og hjalp oss med alt lovlig papirarbeid og ting vi trengte for å få ham hjem hos oss. "

Ulyana, en surrogat